Nieuw dak in 24 uur bvba

Beoordelingen


Getuigenissen en ervaringen van het plaatsen van een overzetdak

U vindt hier ervaringen van zowel doe-het-zelvers als van klanten die een (overzet)dak door ons hebben laten plaatsen. 

Heeft u zelf complimenten of opmerkingen voor ons? U kan nu ook zelf een beoordeling nalaten .

 


Frank Wouters (Schoten)

2018-03-27 15:07:40

Alleen maar lof voor deze firma. We hadden een aantal offertes gevraagd voor een nieuw dak maar de prijzen die we tot dan gekregen hadden lagen ver boven ons budget, we hebben nu eenmaal een groot (en ingewikkeld) dak. Jan zijn offerte lag ongeveer 40% lager en alhoewel we eerst sceptisch waren (vooral ivm geluid, het zicht etc.) hebben we toch gekozen voor het overzetdak. En we hebben er nog geen enkel moment spijt van gehad, je hoort de regen helemaal niet en volgens ons, dank zij de holle ruimte die men creëert, is het nu top geïsoleerd. Ook de service en de afwerking, we hebben ook een zij- en achtergevel laten bekleden, is gewoon outstanding!! En daarbij nog 30 jaar waarborg. Dus, alleen maar goed nieuws, bedankt Jan en uw team !

Projectomschrijving:
Overzetdak met Flattile vlak dakpanelement in tegelpanmotief kleur grafiet + Deceuninck Deeplas gootbekleding


Thomas Gillabel (Wachtebeke)

2018-03-02 18:57:03

Zeer tevreden, ook in het koude weer toch nog afgewerkt van een snelle afspraak naar een snelle afwerking.


Willy Van Meel (Kalmthout ) 

2018-03-01 13:03:47

Heel veel respect voor de mannen die in deze extra koude week ons dak en dakgoten hebben vernieuwd. Een topteam. Bedankt.


De smet Houben (Kieldrecht) 

2018-02-21 14:47:20

Zeer te vrede zeer goed en netjes gewerkt
vriendelijk en met veel respect voor heel de werkgever en werknemers
groetjes Eduard / Leonie


Bartholomeus Pascale (Zaventem ) 

2018-02-16 19:32:40

Gewoonweg fantastisch ! Van Jan die spontaan is langsgekomen omdat hij in de buurt was. Meteen offerte gemaakt en er was geen twijfel zo een geweldige prijs!
Vriendelijke vrolijke harde werkers! Jullie zijn echte aanrader. Alles vlot en net verlopen zoals afgesproken. Kunnen niets negatiefs vermelden want we zijn zo tevreden ???? dank jullie wel
Pascale & Nathalie


De Braekeleer J. (DIEGEM ) 

2018-02-11 17:07:33

Niets dan lof over Nieuw dak in 24 uur ! Prijs-kwaliteit is deze firma een absolute voltreffer. Jan is zeer correct in zijn gemaakte afspraken (offerte, tijdsafspraken, planning, opvolging van de werken ter plaatse). En nog het meest belangrijke de dienst na verkoop/werken ... hier stopt het vaak bij andere firma's. Voorbeeld : bij het afbreken van de oude dakgoot en het verplaatsen van de bestaande dakramen, hadden wij lichte schade aan de bepleistering aan de binnenkant van het huis. Deze zaken werden, zoals afgesproken, binnen de drie dagen door hen hersteld. De Firma komt beloftes en afspraken na, tegenwoordig niet zo'n evidentie !
Nogmaals bedankt Jan en je topteam voor het schitterend, professionele resultaat ! Wij zijn super tevreden met ons nieuw dak !


Fam. Vos (Wezemaal ) 

2018-01-17 16:57:17

Na 45 jaar kregen wij lekken aan ons dak en waren onze dakgoten versleten.Na wat speurwerk ,met hier en daar wat voor en tegen,kwam ik bij de firma ,* bvba Nieuw Dak In 24 uur *,terecht.Na een bezoek aan de toonzaal en het bezichtigen van een paar huizen die een overzetdak door hen lieten plaatsen was ik overtuigd van hun kunnen.Wij bezitten een groot dak (285 m²).Niets dan lof over de echte stielmannen en de zaakvoerder.Alles verliep correct volgens afspraak.


PHILIPS BOGERS (BERENDRECHT ) 

2017-11-13 09:58:13

over de ganse lijn tevreden, afspraak gemaakt en 3 weken later lag het dak erop , zeer vriendelijke werkmannen en baas, hebben meer gedaan dan oorspronkelijk afgesproken en voor dezelfde prijs , wie doet dat nog , nieuw dak nodig ? twijfel niet en bel voor een afspraak u zult versteld staan , nieuw dak in 24 uur zijn toppers, bedankt voor de aangename samenwerking. groeten stefan en jeanine uit Berendrecht


Van Poucke Kurt (Deurne ) 

2017-11-10 11:08:24

Begin Augustus offerte laten maken en eind September lag ons nieuwe dak erop .
Oude dakpannen weg , nieuwe isolatie en dat op 2,5 dagen! Ook hebben de mannen onze oude meubels van de zolder verwijderd en naar beneden gebracht zonder meerprijs.
1 minpuntje er moest nog een kleine afwerking achteraf gebeuren maar dit is men waarschijnlijk vergeten door te geven, dan heb ik het zelf maar gedaan (was echt wel maar een kleinigheidje).
Zeer tevreden over het resultaat.


Nuyts Frans (Olen ) 

2017-08-07 14:43:05

Beste,
Ons dak werd vernieuwd door deze firma. Afspraken werden correct nageleefd en zelfs de nazorg werd onmiddelijk uitgevoerd. Deze firma mag van mij een grote pluim op zijn dak steken vanwege de service en bekwame mensen. Deze uitzonderlijke service vindt men volgens mij niet meer heden te dagen


Delhoux René (1652 Alsemberg ) 

2017-10-09 14:47:55

Byzonder snelle afwerking van de vernieuwing van ons dak (42 jaar oud). Correct bedrijf met de juiste afspraken en bekwame werklui. Alles prima in orde.
Liever nieuw overzetdak dan het afspuiten en mosverwijderen zoals wij eerst dachten ! Prima werk ! Proficiat doe zo voort.


Van der Maelen - Verhoeven (9320 Nieuwerkerken (Aalst )) 

2017-08-07 14:43:05

Vanaf offerte tot de volledige plaatsing, zeer snelle en korrekte afhandeling. De plaatsing zelf verliep vlekkeloos, en de afwerking werd tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te bevelen.


Cuyvers Leon (Olen)

2017-09-10 12:32:30

Tevreden over het geleverde werk.Snelle service en goed werk door vriendelijke en capabele mensen.

 


Freys-Denies (Veltem (Herent)) 

2017-08-07 14:43:05

Wij zijn zeer tevreden: snelle afwerking, kwaliteit en mooi afgeleverd werk, verwachtingen ingelost...kortom een aanrader

 

Projectomschrijving:
Nieuwe dakbedekking met dakpanelement in vlak Flattile tegelpanmotief

 


Vervliet - Mondelaers (Zoersel - St-Antoinus)

2017-07-01 16:13:00

Goede wijn behoeft geen krans, maar vakmanschap mag toch wel eens in de kijker geplaatst worden. Het is voor iedereen die zijn dak wil renoveren en isoleren een ‘must' om eerst langs ‘nieuw dak in 24uur' te gaan! Eerlijke prijs, kwaliteitsvolle materialen, perfecte afwerking en bijzonder klantvriendelijke benadering. Wij hebben niet alleen een nieuw dak, onze gehele woning lijkt als nieuw en voldoet nu volledig aan de huidige isolatienormen. En dit in amper 4 dagen. Een beslissing die we ons de komende winters én zomers nooit zullen beklagen. Dank aan de leidinggevenden en werkmannen!

Projectomschrijving:
Vooraf: oude betonpannen      Achteraf: Sarking dakisolatie    +    nieuwe dakbedekking van Covertile dakpanelementen

 


Van Bocxlaer & Van Noten  (Zandvliet ) 

2017-06-30 12:35:21

Gewoon een topdak! Zen alle afspraken na gekomen en mooi en netjes werk geleverd.
Begin tot einde steeds bij één en zelfde persoon (Yannick) terecht gekunnen voor vragen en opmerkingen.
Was een super ervaring!

Projectomschrijving:
Voor: oude kleidakpannen   Sarking isolatie 10cm + nieuwe Covertile dakpanelementen, kleur grafiet

 


Pol en Mia Vaes (Geel) 

2017-06-19 11:08:19

Na het vlotte contact met deze firma en de eerlijke prijsofferte met een gerust vertrouwen de knoop doorgehakt om ons ingewikkelde, versleten dak, door hen te laten renoveren. Het resultaat is verbluffend! Proficiat en gemeende dank aan het hele team: topklasse.

Projectomschrijving:
Overzetdak met de vlakke tegelpan van het merk Flattile, kleur grafiet

 


Etienne Snoeckx Houthalen

2017-06-16 13:24:57

Offerte: snel en correct afgeleverd
Plaatsing:deze firma werkt met mensen die hun vak kennen.Alles is prima afgewerkt met degelijk materiaal
Prijs/kwaliteit: *****
Dikke proficiat aan het ganse team
Absolute aanrader!


Brocatus (Essen)

2017-04-27 10:42:35

Verleden week is mijn dak door Jan en zijn team volledig vernieuwd. Omdat het een dak van 210m² was met vele schuine kanten duurde deze klus 4 dagen , maar het resultaat mag gezien worden. Afspraken werden correct nagekomen. Mensen die interesse hebben mogen gerust een kijkje komen nemen.


De Vuyst-Leclercq (Evergem)

2017-03-20 10:37:32

Na 35 jaar was ons Polytuil metaaldak met korrel echt wel lelijk geworden. Dit laten vervangen door nieuwste model dakplaten. Tevens nieuw onderdak,Sarking isolatie,Velux en nieuwe goten geplaatst. Dit alles op 3 werkdagen ! Je merkt aan alles dat het personeel echt wel ervaren is. Bijkomende probleempjes worden zonder moeite ter plaatse opgelost. Prijs-kwaliteit in orde. Dossier premies-belastingaftrek wordt meegeleverd.
Zeer gemoedelijk allemaal. Dank.
 

Projectomschrijving:
Vooraf: oude Polytuil korrelpannen  =>   Sarking dakisolatieplaten 10cm     +   nieuwe dakbedekking van vlakke Flattile dakpanelementen

Kindermans (Roosbeek)

2016-12-16 10:39:43

Beter laat dan nooit, eindelijk tijd gevonden om een review neer te schrijven.
Begin mei eindelijk onze intrek kunnen nemen in ons huis. Half mei al een eerste korte, hevige regenbui meegemaakt en gemerkt dat ons dak toch niet 100% was. Blijkbaar was het onderdak niet meer 100%. Eind juni nog een zware regenbui meegemaakt, waardoor een deel van de gemeente onderstond en jawel, wij kregen ook weer water binnen langs ons dak.
Nieuw dak in 24 uur was reeds een offerte komen opmaken, maar nu was het dus wel dringend tijd dat we actie ondernamen. Meteen gebeld naar de zaakvoerder en ons geval uitgelegd. Doordat het bouwverlof naderde, was het niet zeker of het ging lukken voor het bouwverlof. Enkele dagen later een zalig telefoontje, men had nog tijd om ons meteen te helpen.
Zoals afgesproken stonden zijn mannen 's morgens bij ons om eraan te beginnen. Wat later kwam ook de zaakvoerder een kijkje nemen en beslisten we om ook meteen onze bakgooten te vernieuwen.
2 dagen later lag ons nieuw dak er. Echt geweldig hoe deze mensen werken. Net, vriendelijk en absoluut kennis van zaken. Veel mensen in onze buurt kwamen nadien ons vertellen dat ze het geweldig vonden te zien hoe snel en knap ons dak hersteld was.
Nu kunnen we tenminste met een gerust hart een regenbui over ons laten komen.
Van mij mogen mensen die twijfelen gerust komen kijken. Ik kan Nieuw dak in 24 uur enkel maar aanbvelen!!!


Nys Toby (2220 Heist od Berg) 

2016-10-10 12:54:26

Als ik nu van één firma eens mag zeggen dat ik vanaf de offerte tot de betaling eens content ben, dan is het nu wel !
Van al wat hier tussen ligt zijn wij niet alleen content maar SUPERCONTENT. Ik heb al verschillende mensen aangeraden in zee te gaan met deze firma. Zowel de bedrijfsleider als de arbeiders weten waarover ze spreken. De 4 arbeiders hebben een uitermate beroepskennis en gaan geen probleempje uit de weg en lossen dit zelf op, zonder dat je zelf dit moet vragen. Alles wordt proper achtergelaten. Een TOP firma !!!


Van hauwaert Christiane (Bornem)

2016-07-28 13:08:17

Op 7 juni 's middags gestart met de werken en op 9 juni 's middags waren de werken klaar. Het was een dak van 180 m2 + bekleden van 2 schouwen en vernieuwen van de dakgoten.
Resultaat is prachtig.
Persoonlijk contact was prima, zeer goede en snelle werkers.
In één woord : deze firma is zeker een aanrader.


Dieudonné Jean-Claude (Tollembeek)

2016-06-19 23:38:27
Op 31/05/2016 zijn de werken gestart ondanks het slechte weer, de werken waren vrij groot, een volledig overzet dak van 135 m2 met afbreken van 2 schouwen, verwijderen van de zijdelingse oversteken, vernieuwen van de goten en vernieuwen van de dakkapel.
De werken zijn vlekkeloos verlopen en uitgevoerd door bekwame mensen en het resultaat mag ook gezien worden.
Ik raad iedereen aan die een overzet dak overweegt te plaatsen, zeker eens contact op te nemen met deze firma.
Prima werk en mooi resultaat.

Aquarand (1981 Hofstade)

2016-06-06 16:05:44

Na een serieuze sneeuw en regenbui 2 maanden geleden zaten we met onze handen in het haar. "Hoe kunnen we nu gasten in onze nieuwe B&B ontvangen met een dak dat lekt ?" Een paar dagen na het eerste contact per email was er reeds een afspraak met Jan en zijn zoon, op 29/02 startten de werken en nu 15 dagen later en ondanks het slechte weer van de eerste werkweek hebben we een gloednieuw dak van meer dan 500 M2. We kunnen nu met een gerust hart onze klanten in onze Bed & breakfast verwennen.
Op onze facebook pagina kunnen jullie alvast een aantal foto's terugvinden van de werken en het schitterende resultaat. www.facebook.com/aquarand Bedankt Nieuw dak in 24 uur !!! Bezoek ook onze website van onze B&B

www.aquarand.be

Projectomschrijving:
Overzetdak met Flattile Thermo regengeluid reducerend dakpanelement in tegelpanmotief kleur grafiet

 

Jean Paulussen (Schoten)

2016-03-09 17:15:23

Prachtig werk geleverd door een zeer geolied team, zowel de ondernemers de zonen en vooral de werklieden zijn zeer professioneel onderlegd. Afspraak is afspraak, alles werd in dit opzicht correct uitgevoerd. In 3 dagen 'niet tegenstaande het veel bijkomend werk' werd alles in de puntjes afgewerkt, tot en met het opruimen en afvoeren van het puin. (Dakgoten en oversteken moesten verwijderd worden.
Kortom de firma wordt door mij aanbevolen.
Jean


Eric Goyvaerts (Putte)

2016-02-22 08:31:39
We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie gebeurde al anderhalve maand na de offerte. Het werk zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen.
De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag.
Met andere woorden: een aanrader!
Eric Goyvaerts
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.

Marc & Ingrid Proost-Vannyen (Olen)

2016-02-10 14:19:00

Ondanks het erg moeilijke gesternte waaronder ons project uitgevoerd werd (het bar slecht weer dus), is het resultaat verbluffend .
Een ware metamorfose. Hopen nu dat de tand des tijds het dak nog lang zo mag laten .
Het is werkelijk erg mooi om zien .Vrienden , buren en familie , ze beamen het allemaal .

Zelden zo mensen zien samenwerken in een prachtteam ; zoals ik al vermelde , in barre omstandigheden. Zorg dat toekomstige klanten de werkmannen zeker voorzien van koffie , koekjes en warme soep

Zoals ik je ook vertelde was je bedrijf het enige uit enkele concurrenten dat de dak overgang naar zijmuren wilde realiseren in dezelfde Covertile materialen .
Wat een ronduit schitterend resultaat gaf .
Ook het enige bedrijf dat te kennen gaf de dakramen te demonteren, en op de juiste hoogte terug monteerde voorzien van nieuwe gootstukken .
Hiervan zijn dé grote voordelen letterlijk te zien op de foto’s .
Projectomschrijving:
Vooraf: Het oude golfplaten dak                                  => overzetdak met Covertile dakpanelementen, kleur Grafiet

Louis&Jeannine De Bley-Binst (Beigem (Grimbergen))

2015-11-05 11:34:26

Beste jan wij zijn heel tevreden over ons nieuw dak alle afspraken goed gerespecteerd en prachtig werk geleverd door een schitterende ploeg nog veel succes vele groeten louis&jeannine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.

de Booij Leenaerts (Berendrecht)

2015-09-25 12:40:34

Beste Jan en team,
Hier een bedankje van tevreden klanten in Berendrecht.Na een eerste afspraak met Jan, die zeer vriendelijk is, en heel correct in zen afspraken, besloten wij ons dak en schoorstenen te laten vervangen.Op 2 dagen was alles afgewerkt en alles netjes achtergelaten. Topprestatie van zeer ijverige dakwerkers
Wij zijn alvast tevreden en zeggen het door.

Projectomschrijving:
Icopal Quadro groot tegelpanmotief, kleur mat grafiet

Frederic Marchal (3370 Boutersem)

2015-09-24 16:37:26

Betreft plaatsen van een nieuw dak met Covertile dakpanelementen (96m2) + nwe dakgoten. En dit allemaal op 3 dagen tijd met regenperiodes en perfecte afwerking, correcte prijs en volledige opkuis/afvoer van oud dak. Bedankt
 

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude kleidakpannen                       =>                                        Covertile Grafiet

Kathleen Hendrickx (Boom)

2015-09-15 20:35:37

Dikke pluim voor Jan en zijn team voor plaatsen nieuw dak en isolatie zijmuren in mijn huis in Boom. Dit alles gebeurde in een enorm snel tempo zowel prijsofferte als start van de werken als plaatsingstermijn zelf. Het resultaat is meer dan ik had verwacht! Als surplus werd ook de schouw mee bekleed en de zijmuren werden rechtgetrokken en dit alles binnen het afgesproken budget zonder extra kosten! Supercorrecte firma met oog voor detail. Een echte aanrader voor iedereen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.

Rudy Riquier (Lippelo)

2015-05-13 17:05:53

Deze firma heb ik gevonden via internet.Een uiterst vriendelijke patron die onnodige kosten tracht te voorkomen. Een correcte offerte en een zeer concurentiele prijs. Een ploeg vakmannen die elkaar begrijpen tijdens de werkzaamheden.
Snelle service en alles opgeruimd achtergelaten. Het resultaat mag gezien worden.
Deze firma is een aanrader!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.

De Decker Stefaan (Ottergem)

2015-02-18 20:43:12

Prijs t.o.v. concurrentie = ok
Afspraken voor plaatsing = ok
Afwerking = ok
Een aanrader van formaat deze firma !!
Bedankt voor de perfecte en snelle service !!!


Liliane Van den Broeck (Heist-op-den-Berg)

2015-02-12 20:35:42

Beste mensen,
Met enige vertraging door de beslommeringen die een renovatie na brand meebrengt, wil ik jullie toch nog graag de firma van Jan en Jeffry aanbevelen. Tijdens het eerste en aangename bezoek van Jeffry werd ik er al vrij snel gerust in dat deze firma uit Schoten professioneel werk zou afleveren. De offerte was erg snel in mijn bezit. Helaas zorgde het slechte weer eventjes voor wat moeilijkheden. Op 9 januari 2015 was het dan toch zover. Jan en Jeffry hebben, om de vertraging op te lossen een dubbele ploeg gestuurd en sprongen zelf ook in als chauffeurs om de afwezigheid van een werknemer op te vangen. De ploegen zelf bestonden uit harde werkers die bijzonder goed op elkaar afgestemd waren. Zonder woorden vloeiden hun handelingen in elkaar en kwam er een prachtig dak. Ik heb echt staan kijken met grote verwondering en bewondering naar die werknemers. Nog een bijzonder woordje van dank voor Jeffry om rekening te houden met het esthetische uitzicht van de regenpijpen. Vorige week kwam mijn broer eventjes keuren. Toch wel spannend! Gelukkig was ook hij van mening dat de plaatsing volledig volgens de regels van de kunst gebeurde.Dat gaf mij een fier gevoel over mijn huis! En daar kan ik alleen maar blij om zijn!!! Bedankt Jan, Jeffry en team.

Grtjs, Liliane Van den Broeck- Heist-op-den-Berg.


Willems-Wijns (Londerzeel)

2014-11-21 19:27:48

Perfecte voorbereiding van de werken met Jan Stipt of de afspraak ongelooflijk goed werk geleverd door de dakwerkers , top team , beleefd en alles perfct opgeruimd je weet nooit met wie je in zee gaat , maar Jan en gans zijn team kunnen we 100% aanbevelen

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude kleidakpannen                       =>                                        Covertile Grafiet

Fam.Van Hoeydonck-De Bruyn (2940 Stabroek)

2014-06-03 13:39:37

Wij hebben dus de pech gehad om de werkzaamheden aan ons dak in eerste instantie toe te vertrouwen aan een firma in overzetdaken uit Zoersel. Verkoper/eigenaar verkocht héél véél mooie praatjes, waar echter nooit iets van in huis is gekomen. Ze zijn kort nadien failliet gegaan. Weg waren de voorschotten van héél wat gedupeerden. Daarna vernemen we dat dezelfde eigenaars opnieuw zijn begonnen, andere firmanaam echter met dezelfde werkzaamheden, eveneens in Zoersel. Toekomstige verbouwers ... oppassen hiervoor.

Nu het goeie nieuws. Uiteindelijk zijn we bij de firma Nieuw Dak in 24 Uur terechtgekomen. Jan is bij ons op bezoek geweest en enkele uren nadien ontvingen we mail met de prijsofferte. Na bezoek aan toonzaal en goed gesprek met Jan hebben we bestelbon getekend. Vooral na die eerdere dramatische ervaring was het voor ons belangrijk dat er geen voorschot gevraagd wordt.
Werkzaamheden waren bij ons een volledig nieuw dak over dak van een alleenstaande woning en een grondige renovatie en bekleding van de dakgoten.
Intussen is ons dak en de goten vernieuwd en het ziet er allemaal prima uit. We zijn héél tevreden van het resultaat.
Ook over het plaatsingsteam niets dan lof, het waren vriendelijke hardwerkende mannen. Alle op voorhand gemaakte afspraken werden perfect nagekomen. Door het goeie weer van de voorbije maanden gebeurde het plaatsen zelfs nog enkele weken vroeger dan gepland.

Vanuit onze omgeving hebben we al heel wat positieve reacties ontvangen over ons nieuw dak. We kunnen de firma Nieuw Dak in 24 Uur zeker aanbevelen.
Bedankt aan Jan en zijn hele team voor het geleverde werk.


Fam. Strauven-Vlekken Hugo & Hilda. (3850 NIEUWERKERKEN (Limburg))

2014-05-15 09:15:57

Beste Jeffry van der Velden,

Ons eenvoudig zadeldak van ± 230 m2 met asbest-leien dat ondertussen al 40 jaar oud was leek aan vernieuwing toe aangezien we hier en daar kleine lekjes hadden ontdekt bij hevige regen met stormwind. Het uitzicht met mosvorming (waarschijnlijk de oorzaak van ons aangehaald probleem) was ook al niet meer zo fraai. Dit alles was de reden dat we voor een degelijke oplossing moesten gaan zoeken. Iemand kwam bij ons langs en stelde voor ons dak te ontmossen en zwart te maken, doch elk jaar moest er een nabehandeling (4 euro/m2) gebeuren of er was GEEN garantie…
Mijn vrouw en ik hebben daar eens goed over nagedacht en besloten om voor een overzetdak te gaan aangezien vernoemde behandeling in ons geval weggegooid geld betekende.
Via het internet ben ik bij het surfen op de website: overzetdaken, met verschillende firma’s in contact gekomen om een GRATIS offerte te maken.
Al vlug was onze keuze gemaakt: Nieuw dak in 24 uur, van Schoten (Antwerpen) leek ons de beste voorwaarden te bieden wat betreft: prijs, kwaliteit.
Wij hebben heel vlug een afspraak gemaakt met mijnheer Jeffry van der Velden, die ons een perfecte uitleg gaf over de kwaliteit en het plaatsen van een Covertile overzetdak met onderdakfolie Delta Vitaxx Plus (ademend en waterdicht) met gedrenkte tengellatten en gedrenkte panlatten 24/38 waarop Covertile Thermo pannen (geluid reducerend) zouden komen, kleur grafiet. Wat voor ons de doorslag had gegeven was dat er lichtmetalen halfronde hanggoten + afvoeren van het merk Lindab zouden gebruikt worden, deze vallen niet op omdat ze van dezelfde kleur en kwaliteit zijn als de Covertile Thermo pannen. Enig in België bij Nieuw dak in 24 uur. ( dakgoten made in Zweden.)
Mijnheer Jeffry was zo eerlijk om te zeggen dat Thermo Covertile pannen (geluid reducerend) in ons geval zelfs niet nodig waren aangezien onder ons dak enkel een zolderruimte is, toch hebben we er zelf voor gekozen niettegenstaande de meerprijs.
Wij maakten een afspraak met Jeffry en na een fijn gesprek werd besloten om enkele weken later met de werken te starten. Ná vooraf een telefoontje te hebben gekregen van Jeffry, werden de werken stipt gestart op de afgesproken datum.
Bij ons werden de werken op 2 dagen volledig en correct uitgevoerd en alles proper opgekuist volgens afspraak door Alin en Bogdan, waarvoor ook onze oprechte dank aan hen.
Wij zijn zeer tevreden dat we deze werken hebben laten uitvoeren door: Nieuw dak in 24 uur onder de vakkundige leiding van Jeffry en dit zonder voorschot, doch met 10 jaar garantie op de werken en 30 jaar op het materiaal.
Onze familie en geburen hebben niets dan lof over zo´n kwaliteitsvol resultaat.

Wie ook met een dergelijk probleem zit mag steeds met ons contact opnemen om een kijkje te komen nemen naar dit fantastisch resultaat op volgend adres:

Fam. Strauven-Vlekken. (3850 Nieuwerkerken-Limburg.)
 

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                        Covertile THERMO Grafiet

Lieve en Piet Van Wanseele (Sint-Pieters-Leeuw)

2014-03-25 14:15:39

Na 38 jaar waren ons dak en onze goten aan vernieuwing toe : leien die hun oorspronkelijke kleur ook helemaal kwijt waren, moswoekering, lekkende goten. Ontmossing leek ons geen optie omdat er ook meer en meer leien loskwamen bij zware wind, dit vooral op de hoeken en in de onderste "knik" van het dak.
We wilden ook een veel betere isolatie en dus kozen we voor de plaatsing van een sarkingdak (8 cm isolatie) na deskundige verwijdering van de oude (asbest-)leien.
Bij "de concurrentie" leek dit moeilijk haalbaar, voor Jan bleek het allemaal geen probleem. Al op de dag van zijn bezoek (24 januari)kregen we een gedetailleerde offerte en we geraakten heel snel akkoord.
De werken werden geschat op 10 werkdagen en zouden uitgevoerd worden einde maart - begin april. Opmerkelijk was ook dat er geen voorschot moest of zelfs niet mocht betaald worden.
Tijdens de eerste week van maart belde Jan om te horen of de werken konden gedaan worden tijdens de 2e en 3e week van maart, dit omwille van de uiterst gunstige weersvoorspellingen. Natuurlijk mocht dat, want ook voor ons was het geruststellend dat we konden rekenen op droog weer tijdens de werkperiode!

Gisteren, 24 maart, werd de laatste afwerking gedaan, exact na 10 werkdagen. Alles verliep super-vlot door de grote inzet en deskundigheid van de werkmannen : echt een sympathiek en deskundig team, met oog voor detail en voor wie het ook geen probleem stelde om nog enkele kleine details naar onze wens uit te voeren.

Wij vinden het resultaat in ieder geval schitterend en kregen al complimenten van buren en kennissen.

Hierbij zeker ook nog eens onze dank aan de ganse ploeg van Nieuw Dak in 24 uur !

Lieve en Piet Van Wanseele
Sint-Pieters-Leeuw

Projectomschrijving:
Vooraf Het oude leiendak      =>                                 sarking dakisolatie         =>        Covertile dakpanelementen + Lindab lichtmetalen dakgoten

Leyman-Schenkels (Stekene)

2013-12-01 13:43:15

Wij zitten met een totaal renovatie van ons huis. Bij de verbouwingen ontdekten wij lekkages in ons dak. Een aantal dakwerkers laten komen met als resultaat dat het nog steeds binnenregende. Ten einde raad stuurde wij een e-mail naar Jan van Nieuw dak in 24u. Diezelfde dag kwam zijn zoon langs voor een offerte en 3 weken daarop lag ons dak erop. Wij weten van onszelf dat we heel moeilijke klanten zijn en dat we op elk detail letten. Dit heeft met vorige aannemers van ons huis al tot confrontaties geleidt. Van jullie firma kan je muggenziften, dan nog vind je geen opmerkingen! Zo'n fantastische firma dat jullie zijn ! Moest elk bedrijf zo'n goed werk afleveren als jullie dan zou alles vlot en zonder stress verlopen. Wij zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan, nog geen seconde spijt van gehad. voor kwaliteit, afwerking, prijs en service liggen jullie bij ons in de bovenste schuif.
Bedankt dat jullie er voor ons waren !
mvg Schenkels-leyman


Dirk Lambrecht (2590 Berlaar)

2013-09-15 15:26:10

Een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt vanaf het eerste moment (was op een beurs in Antwerpen)
Afspraken worden correct nageleefd en het personeel is vriendelijk en de begeleiding kent zijn vak.
Dit geeft zo wie zo een meerwaarde aan uw eigendom

Projectomschrijving:

  Coversys Delta Grafiet + Lindab lichtmetalen hanggoten donkergrijs


Gerrit Dierckx (Halle- Zoersel)

2013-07-19 10:13:12

Nadat bij onze zoon een nieuw dak geplaatst was door de firma dak over dak in 24 uur,hebben we na het zien van dit mooie werk besloten om ook via deze firma een nieuw dak te laten plaatsen.Dit is nu na een zeer vlotte en correcte samenwerking voltooid.Een bijzondere pluim voor Jan en niet te vergeten zijn dakwerkers die niet alleen hun stielkennis hebben laten zien ,maar tevens ook zeer vriendelijk en correct waren proficiat aan gans het team absoluut een aanrader deze firma.

Gert en José

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.

Imbert Eddy (Zoersel)

2013-05-04 10:11:31

Corecte afspraken,degelijk werk en na het werk piekfijn opgeruimd en zeer goede communicatie met en tussen de werkmannen.
Kom gerust naar hun werk kijken.
 

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta Grafiet

Verhoeven Johny (3070 Kortenberg)

2013-02-14 04:55:46

OP 11.02.2013 werd er bij mij een nieuw overzetdak geplaats door deze firma, deze firma is een echte aanrader vanaf de offerte tot 11.02.2013 verliep alles volgens planning, en ook zeer vriendelijke zaakvoerders, en vooral het personeel dat de plaatsing gedaan heeft hebben uitstekend werk geleverd, na de voltooing op 13.02.2013 werd alles netjes opgeruimd dit bedrijf mag echt fier zijn en ik raad mensen aan die een overzetdak zouden laten plaatsen zeker contakt te nemen met dit bedrijf,dit is een echte aanrader, iedereen is welkom om naar mijn nieuw overzetdak te komen kijken

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta Grafiet

Smet Peter (9111 Belsele)

2012-12-28 10:54:04

Na een aangename en vlotte kennismaking met Jan,besloten we om met de firma "nieuw dak in 24 uuur", in zee te gaan voor de plaatsing van ons nieuw dak. Hun systeem van dak over dak is uniek. Mooi en prachtig uitzicht. Degelijk werk en onberispelijke service. Alle afspraken werden nageleefd. Ook onze familie en kennissen die ons nieuw dak bekeken hebben, waren in de wolken van het mooie uitzicht. Bedankt Jan voor het puike werk,vanwege Monique en Peter.


H. Vandenborre (Wilsele (Leuven))

2012-09-01 17:59:03

Direct contact en begin van de werken zoals afgesproken. Degelijke uitvoering en nooit tijdverlies door gebrek aan materiaal of onvoorziene problemen. Dagelijks bezoek van een leidinggevend persoon op de werf. De houding van de leiding en de werknemers was O.K.
De slogan 'Nieuw dak in 24 uren' werd goed nagevolgd. De buren kwamen geïntereseerd kijken naar het voor hen onbekende systeem van 'Dak over Dak'.Gefeliciteerd over heel de lijn met het resultaat!

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta Grafiet + Lindab dakgoten kleur zilver metallic

Fam Dierckx (Zoersel)

2012-08-31 08:52:23

Wij hadden een leien dak, waar steeds meer en meer lekken opdoken. Wij hadden eerst een offerte aangevraagd bij een lokale firma uit Zoersel, maar na een eerste gesprek en prijsofferte hadden we hier helemaal geen goed gevoel bij en het leek ons redelijk duur. Op internet zag ik de website van Nieuw Dak in 24 uur en deze leek mij zeer professioneel en toen ik een aantal reacties in het gastenboek had gelezen, maakte ik meteen een afspraak. Een dag later was ons dak reeds opgemeten en hadden we een offerte die maar liefst 35 % (!!!) goedkoper was dan de offerte van de specialist uit onze gemeente. Na een bezoek aan de showroom in Schoten en een gesprek met Jan waren wij helemaal overtuigd. De verwachtingen zijn ook heleamaal ingelost en wij zijn supertevreden over het resultaat en de service. Het is een zeer correcte firma met een kwalitatief hoge service. Iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Bedankt aan Jan en zonen !

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta Grafiet

Paul Van Gysel (Ranst)

2012-08-08 09:47:49

Ons zadeldak moest dringend vernieuwd worden. Regelmatig heb ik andere dakwerkers schriftelijk gecontacteerd (gedurende ruim 4 jaar) voor het verkrijgen van een prijsofferte. Aan de hand van mijn map met verscheidene foto’s en tekeningen (met maataanduidingen) bezocht ik ook enkele firma’s. Mijn actieterrein was gelegen tussen de driehoek Antwerpen – Herentals – Lier. Resultaat na al die jaren zoeken naar een geschikte dakwerker:40% (ruw geschat) antwoord niet op mijn schriftelijke aanvraag;30% van de dakwerkers zegt dat ze een achterstal moeten inhalen (door te veel regenmaanden) en dat ik daardoor pas kan geholpen worden na ± 8 maanden (als alles goed meezit)30% van de dakwerkers maken een prijsofferte (ofwel zonder ter plaatse de toestand van het bestaande dak na te zien, ofwel zonder rekening te houden met mijn wensen in verband met de keuze van de materialen ofwel zonder details op te geven van de te gebruiken materialen en hoeveelheden).Van die 30% die een prijsofferte opsturen, daarvan moet ik de helft ervan een eerste (of tweede) herinnering vragen, want anders waren zij mij blijkbaar vergeten. Verder bereikt het verschil tussen de laagste prijs en de hoogste prijs soms 35%. De firma’s smijten er dus met hun klak naar.Tot ik per toeval in de toonzaal van de firma ‘Nieuw dak in 24 uur’ (gevestigd in Schoten) stond.Ik werd op een vriendelijke manier ontvangen. Men nam er de tijd om naar mijn wensen te luisteren.Ik kreeg interessante informatie te horen en kon materialen bekijken die eventueel zouden gebruikt worden.De firma (Yannick) verstuurde al na twee werkdagen een zeer gedetailleerde prijsofferte nadat ze ter plaatse zijn komen kijken en het dakgebinte en de dakbedekking grondig hebben geïnspecteerd. Een duidelijke weergave van materialen, lengte- en oppervlaktematen.De tijd tussen de datum van de prijsofferte en de startdatum van de werken was … slechts vier weken!De eigenlijke dakwerken werden maar met één dag vertraging gestart (wegens regenweer).De werklieden hebben wel constant voortgewerkt. Door hun ervaring en goede samenwerking kon het dak in vier dagen snel vernieuwd worden. Paul Van Gysel

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakpannen                       =>                                       Coversys Delta, kleur Lei-grijs

Van Aken - Willems (Overijse)

2012-05-28 11:26:24

Ons huis heeft met haar nieuw dak een metamorfose ondergaan.
We zijn zeer tevreden van het resultaat. De mannen hebben mooi werk geleverd.
Wij kregen al heel wat positieve reacties.
Proficiat aan de firma die haar beloftes waargemaakt heeft.
 

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta Grafiet

Dillen (Wiekevorst)

2012-05-10 23:53:36

Hadden aan meerdere firma's prijs gevraagd en deze firma reageerde direkt en met een redelijke prijs, terwijl we van sommige firma's nog op antwoord zitten te wachten. Spraken direkt af voor 23 april te beginnen. Zijn dan al op 20 april kunnen starten. Het weer was bar slecht. De jongens hebben toch hun werk afgeleverd op 5 dagen zoals afgesproken en alles mooi en netjes afgewerkt en achter gelaten. De jongens zijn heel vriendelijk en beleefd en vooral heel snel. Chapoo voor de firma dat je deze tijd nog zulke werkkrachten kan bemachtigen. Proficiat hiervoor. Het resultaat is prachtig, buren en passanten vragen me constant wie het heeft gedaan omdat ze het zo mooi vinden.
groetjes fam. Dillen

Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta Grafiet + gevel in metalen sidings van Alcoside

Paul Ooms (Meise )

2011-11-27 09:48:01
Nieuw dak in 24 uur is voor ons een voorbeeld van wat particulieren verwachten van vakmensen.
Vanaf het eerste contact tot de offerte: 4 dagen.
Vanaf de bestelling tot de uitvoering der werken: 7 weken. De klus was klaar in 3 dagen.
Op die tijd hadden we bij een lokale dakwerker nog geen offerte, laat staan een plaatsingstermijn.
Wij zijn zeer tevreden over de stiptheid, de kwaliteit en de afwerking en niet in het minst over de vlotte communicatie en de persoonlijke aanpak.
Bedankt Yannick en de ploeg en nog veel succes.
Jeanine en Paul.
Projectomschrijving:
Vooraf:Oude dakleien                       =>                                       Coversys Delta lei-grijs + Lindab dakgoot donkergrijs

Rathlov Heinrich (kapellen)

2011-11-24 16:06:49
Na een aangenaam kennismaking op de beurs brachten wij een bezoek aan de toonzaal daar werden wij hartelijk ontvangen. JAN gaf ons zo veel vertrouwen dat komt nog zelden voor, ze leven hun kontracht perfecht na met andere woorden perfechte afwerking perfechte service. JAN en zijn team zijn onklopbaar dat team werkt hard en niets is hen te veel.Nieuw dak in 24 uur te Schoten is een echte aanrader voor allen
 
Projectomschrijving:
Vooraf:Oude roofing Shingles                       =>                                       Coversys Delta grafiet + Lindab dakgoot zilvergrijs

Vanhove Maes (Kasterlee)

2011-09-29 20:07:43
We hadden wat twijfels...tot Jan kwam! Duidelijke en overtuigende uitleg.Nog vóór de afgesproken datum kwam de ploeg ter plaatse en gingen onmiddellijk aan de slag. Ze putten energie uit een prettige ploeggeest en uit de MNM muziek en het ging vooruit, het ging vooruit, het ging verbazend snel vooruit! Het resultaat is een mooi afgewerkt nieuw dak. Prima werk. We zijn zeer tevreden en danken Jan en zijn team.
 
Projectomschrijving:
overzetdak op roofing shingles, Coversys Delta Grafiet + donkergrijze Lindab hanggoten + sidings Alcoside

Teughels Dirk - Gevaers Mart (Leest)

2011-04-12 12:25:10
Na de opendeurdagen van begin april zijn we nog steeds niet bekomen van het onwaarschijnlijke feit dat we toen een heel nieuw dak hebben gewonnen van 280m² met de opendeurdagwedstrijd! Zomaar! Wij zijn dus nogal “chanchards”!
Aangezien het dak momenteel niet lekt zal de plaatsing van het ovezetdak pas in juni gebeuren.
Het relaas wordt vervolgd dus.
Gezien de vele positieve reacties in het gastenboek, geloven we vast en zeker dat wij en ons nieuwe dak nog lang en gelukkig gaan samenleven.
Het waren vooral de informatief sterke website en de professionaliteit en de no-nonsense aanpak van de firma, die ons over de streep hebben getrokken.
Projectomschrijving:
Overzetdak gewonnen door fam. Teughels. tijdens de opendeurdagwedstrijd 2011.   Het overzetdak van 280m² zal geplaatst worden in juni 2011

Van Welde Albert (Wuustwezel)

2011-02-21 10:28:02
Ik had al bij vier firma's prijs gevraagd om een nieuw dak, want het dak van mij lag er slecht bij, doorgezakt, lekken, enz., maar de prijzen sloegen mij echt tegen.Op dinsdag 15 februari heb ik dan de firma "nieuw dak in 24 uur" opgebeld met de dringende vraag om eens langs te komen. Dezelfde dag is men nog langs geweest, alles opgemeten en gaven ze me de prijs. Deze klonk al veel beter dan al de vorige prijzen.
We hebben dan afgesproken dat ik de dag erna naar de toonzaal zou komen om alle materialen eens te bekijken en verder te spreken. Thuis hadden we al eens gesproken over de prijs, alsook dat de beide dakgoten lekte, plus het dak van de garage.We zullen dat morgens eens met die "Meneer" bespreken. Die woensdag wij met een bang hartje naar de firma "nieuw dak in 24 uur", na een kwartiertje was het al niet meer Meneer, maar Jan.
Het is er echt zo goed verlopen dat we voor alles te vernieuwen een zeer goede prijs overeen kwamen (we hadden dat thuis al besproken maar dachten dat deze prijs niet haalbaar was).Voila, overeenkomst werd gesloten.
Deze mannen hebben op twee dagen alles afgewerkt, als je dat ziet sta je echt versteld, maar vent toch, zijn dat goede en proffesionele mensen. Vrijdagavond was alles opgeruimd en klaar. Het is perfect, ik had het me zo niet kunnen voorstellen. Bij deze: bedankt Jan, alsook de dakleggers, prachtig werk, gelukkig ben ik bij "nieuw dak in 24 uur" terecht gekomen.
Projectomschrijving:
Vooraf: Het oude pannen dak                Coversys Delta Lei-grijs

NV KORATON (KORTRIJK)

2011-01-25 10:28:06
Wij danken u voor de renovatie van ons dak. de werken werden vlot uitgevoerd en wat belangrijk is, volgens de regels van de kunst en in regelmatig overleg met ons.
Projectomschrijving:
Vooraf: Hangar van 1640² met oude pannen                          Achteraf Coversys Delta Koraalrood

Vnck Ivan (Willebroek )

2011-02-01 20:40:04  
Hallo Jan en Zonen,
Een welgemeende dank voor jullie snelle correcte uitleg,de possitieve samenwerking en de opvolging van het werk .
Jullie zijn een firma waar een "woord" nog een betekenis heeft,waar de klant geen nummer is maar als "mens" en "vriend" word behandeld.
Verder zijn ook de kwalitatieve manier van werken door de teams een voorbeeld die de perfectie evenaren met ongeloofelijke vriendelijke inzet en professionele afwerking.
Groeten en nogmaals dank,
Ivan

Kristof D'Hont (Merelbeke)

2010-11-25 14:57:44
correcte prijs + correcte plaatsing
(2de keer dat ik met jullie werk)

Tassyns Vinny (Wilrijk)

2010-11-21 09:27:22
Hallo

Met de hevige regenval van vorig weekend had ik ondekt dat mij pannen dak lekte en aan vervanging toewas. Heb dan nieuw dak in 24 uur gemaild en een dag later had ik de offerte al voor een nieuw dak, heb dan niet getwijfeld omdat de prijs goed meeviel en nog de zelfde week lag er een nieuw dak op mijn woning.
Op 2 dagen hebben ze het oude dak afgebroken en een volledig nieuw samen met een nieuwe velux geplaatst. Ben echt tevreden van de service en heb nergens klachten over goed en proper gewerkt.
Bedankt
 
Projectomschrijving:
Het oude pannendak werd afgebroken  | nieuw onderdak + nieuwe tengellatten/panlatten |  Coversys Delta Lei-grijs

Gunter MEYNEN (Hoevenen)

2010-11-05 14:07:33
Met de hevige wind en regenval van een aantal weken geleden stelde ik vast dat het dak van de woning die ik pas heb gekocht verschillende lekken vertoonde. Het water liep via de garage en plafond de woning binnen. Volledig ontredderd door het feit dat ik de badkamer aan het renoveren was, de kamers reeds geschilderd waren en ik over 4 dagen moest verhuizen nam ik contact op met Jan. De volgende dag stond hij reeds bij mij om een offerte op te stellen en 3 dagen later had ik een volledig nieuw dak..... Van service gesproken! Bovendien oogt het nog mooi ook!
Nog eens bedankt Jan voor de (super)snelle plaatsing van het dak;-)
Projectomschrijving:
Vooraf: het oude leien dak                             Coversys Delta Lei-grijs overzetdak

Wijns (Lier)

2010-11-04 17:40:50
 
Hallo de mensen en medewerkers van Nieuw dak in 24u.Jullie correcte aanpak en positieve ingesteldheid heeft mij ten zeerste geraakt.Normaal waren er twee werkdagen voorzien om mijn dak in de binnenstad van Lier te vernieuwen.Jullie deden deze taak op 1 werkdag.De afwerking is zoals jullie beschreven in de folder. De arbeiders werkten correct en met het nodige respect,zeker als je weet dat ik in een smal en druk straatje woon in de stad.
Ik ga jullie werkwijze aanbevelen bij collega's en vrienden.

Genegen
G.W.

DESCHRIJVER Vic (3390 TIELT - WINGE)

2010-08-22 12:21:46
Hoewel wij een vrij groot dak hebben(> 250 m²)dat bovendien nog complex is, werd alles volgens afspraak geplaatst. De afwerking is zonder meer eersteklas vakmanschap.
Wij zijn tevreden klanten.

Arnauts - De Bie (2290 Vorselaar)

2010-08-11 23:56:02
Op onze woning lag nog steeds het eerste dak (van 1937) en we wilden een mooie oplossing aangezien we het niet zagen zitten de oude Eternit-leien af te breken. Tijdens het bouwverlof via de website een offerte gevraagd dewelke de dag nadien reeds opgemaakt was. Nog eventjes in de toonzaal gaan kijken en de deal met Jan was snel beklonken. Vervolgens is men eergisteren aan ons dak begonnen. Na anderhalve dag werk was het dak volledig afgewerkt en het resultaat is ronduit prachtig. De buren en de familie waren laaiend enthousiast. De afwerking is prachtig en de dakwerkers hebben zeer proper werk afgeleverd: het weinige afval dat ze gemaakt hadden hebben ze allemaal meegenomen. Nu lijkt het wel of we een andere woning hebben. Ik kan maar één ding zeggen: ga te rade bij Jan voor je nieuw dak, je zal het je niet beklagen. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en de goede service!

cares - verhoeven (2440 geel - zammel)

2010-08-10 13:39:00
wij zijn zeer tevreden met ons dak de laatste week van het bouwverlof bon getekend en kleur gekozen en we waren al de eerste als ze terug begonnen te werken omdat ons dak heel lek was wij hebben een kapsalon en dat is gewoon open kunnen blijven geen enkele hinder van gehad die mannen van de plaatsingsdienst waren ook zeer vriendelijk en beantwoorde elke mogelijke vraag over de velux ramen die er ook moesten inkomen die we hadden en ook alles mooi opgeruimd bedankt jan en de firma voor het mooie en snelle werk wij kunnen u alleen maar aanbevelen bij de mensen voor mensen die nog twijfelen zeker niet doen jan is een man van zijn woord

VAN LEEMPUTTEN JAN (3128 TREMELO-BAAL)

2010-07-06 15:55:06
Beste,

Op 4 dagen een dak geplaatst van 400 m2 dat verdient toch wel een dikke proficiat voor uw
medewerkers.Het resultaat mag gezien worden: prima afwerking en alles werd netjes opgeruimd.
Ook zeer tevreden met de plaatsing van de Lindab dakgoten.
Eindelijk nog eens een aannemer gevonden die zich aan de gemaakte afspraken hield. Bedankt en beste groeten, JAN
Projectomschrijving:
Vooraf: Het oude leien dak                              | onderdakfolie + nieuwe tengellatten/panlatten & Coversys Delta dakpannen blinkend zwart satiné

Karine Krahé (1981 Hofstade(Zemst))

2010-05-10 19:54:19
Na verscheidene firma's te contacteren voor mijn dak ben ik via via bij de Jan terecht gekomen.
Eerst een beetje schrik voor het "dak over dak systeem" maar de Jan gaf mij van in het begin het volste vertrouwen.
Het is soms een klein detail waar je op let om een firma te kiezen, zeker als je helemaal niets kent van de werken die je wil laten uitvoeren. Wel het verschil was al te merken bij de eerste kennismaking. De manier waarop vooraf ter plaatse bij mij thuis de prijs tot bijna in de detail met een doodgewoon rekenmachientje werd uitgeteld dat was voor mij doorslaggevend.Dat deed geen enkele firma hen na, wat mij direkt zo een gevoel gaf van dit is een bekwaam en eerlijk persoon.
Over de werkmannen niets dan lof,ze weten met wat ze bezig zijn en zullen zelfs nog dingen corrigeren ter plaatse wanneer ze veronderstellen dat het op een andere manier nog beter kan.Ik had eerst hanggoten besteld maar toen de mannen aan mijn oude kasgoten begonnen om af te breken kwamen ze me zeggen dat deze nog in goede staat waren, alleen de binnenkant was stuk en dat hebben ze dan hersteld. Wat weer de enorme eerlijkheid van deze firma en mensen laat zien!
Op 2 dagen was mijn overzetdak geplaatst.
De mensen hebben proper en mooi werk geleverd.
Wel Jan en ook voor de mannen:Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben en dankzij jullie zal ik nooit geen water meer binnen krijgen :)

Marijke Herrebrugh-Beverdam (2820 Bonheiden)

2009-12-14 16:01:24
Wat een service!!
Wij hadden al een poosje lekkage op één bepaalde plek. Helaas werd dat alsmaar meer en met een belgische natte winter voor de deur, kregen we het erg benauwd.
Dus er moest een oplossing komen.
Ons huis is van 1971 en voorzien van een leien dak. Bovendien liepen er 2 regenpijpen door een muur hetgeen vochtoverlast gaf.
Na een aantal traditionele dakbedekkers te hebben benaderd en prijsopgave gevraagd te hebben gevraagd, toch maar verder gezocht naar een andere oplossing. Ooit hadden we iets gelezen over een dak dat over een bestaand dak geplaatst kan worden en dus dankzij internet bij 'Jan"terecht gekomen.
We hadden woensdagavond 4 november een emailtje gestuurd en wie schetst onze verbazing dat de volgende ochtend Jan met zijn zoon aanbelde. De informatie was prima en ook konden zij behalve een nieuw dak, ook de goten en de regenpijpen vernieuwen als ook 2 regenpijpen verplaatsen. En ja, ze konden ook snel plaatsen (traditionele dakdekkers konden dat pas over 6 maanden of zo).
Twee weken later was alles voor elkaar! De mannen hadden alles ook nog keurig opgeruimd!!
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en kunnen iedereen deze manier van een dak vernieuwen aanbevelen. Snel werk en erg netjes en je ziet niet weken in de ellende van werkzaamheden rond je huis!
Dus bravo!

Trees Supeene (8810 Lichtervelde)

2009-10-07 14:11:25
Het is ondertussen bijna een maand geleden maar de hernieuwing van ons dak zullen we om meerdere redenen nooit meer vergeten.Eerst en vooral de datum 09/09/09 waarop de werken begonnen.Daarnaast ook de snelheid en correcte afwerking waar meegewerkt werd.Jan en z'n ploeg deinsden er niet voor terug om zelfs in het verre West-Vlaanderen een crisisituatie op te lossen.En ja hoor,als we de uren optelden ,dan kwamen we inderdaad aan 24 uur.Bedankt!!

Bart & Chris Obbels-Van de Putte (2500 Lier)

2009-09-30 16:38:55
De kogel was door de kerk - we hadden beslist om met de renovatie van ons huis ook het dak te laten vernieuwen én te isoleren !
Puur toevallig kwamen we bij Dak in 24 uur  terecht en dat heeft ons nog geen moment berouwd.
De correctheid, de offerte, de afspraken, het advies, de vragen waar je mee zit als klant, de manier van werken, het materiaal, de "perfecte" afwerking, ja zelfs de "nazorg" ... kortom het totaalconcept zorgt ervoor dat het hier net dat ietsje meer is wat iedereen zo graag wil en bijna nergens meer te vinden is.
En last but not least tegen een eerlijke prijs-kwaliteit !
Misschien ook nog een meegever ivm "het geluid" waarvoor veel mensen terughoudend zijn voor een overzetdak ... onze zoon zijn slaapkamer is een dakkamer en als het regent maakt dit niet meer geluid dan de regen die op het dakraam (velux) valt en is dus absoluut niet storend.
Gewoon niet twijfelen en DOEN, deze mensen zijn uw vertrouwen meer dan waard !

Dekimpe Peter - Goorix Valerie (Zingem 9750)

2009-05-08 20:38:50
Een echte aanrader voor professioneel werk tegen afgesproken voorwaarden. Alles super vlot verlopen. Echte vakmensen die u met raad en daad bijstaan. Kortom een fantastische ervaring met een schitterend resultaat. Echt TOP!!

Jayet-Van Haute (Ekeren)

2008-05-08 09:54:07
Het vernieuwen van ons dak was (nov. 2007) slechts het begin van ons verbouwingsavontuur dat nu pas bijna afgelopen is. Het dak was één van de weinige dingen die we niet zelf hebben uitgevoerd. Hoewel het er, mits het juiste gereedschap, allemaal niet zo moeilijk uitziet, we zijn toch blij dat dit werd uitgevoerd door vakmensen, want hier en daar komen er toch onverwachte en moeilijke dingen aan de oppervlakte.Buren en voorbijgangers keken verbaasd toe hoe er tewerk werd gegaan en welk verbluffend knap resultaat dit had. Ons huis is er qua 'look' en ook waarde zeker op vooruitgegaan.
Deze firma heeft zijn beloftes gehouden :de beste prijs;een tijdige uitvoering; en met het nodige vakmanschap.
Kortom ... een meer dan correcte service .... was alle dienstverlening maar zo klantgericht.
 

Fam. Hoppenbrouwers (Essen)

2008-02-12 18:04:10
Ook wij waren opzoek naar een betaalbaar dak. Vele concurrenten hebben prijs gemaakt en de gekste bedragen en opmerkingen vlogen ons om de oren. Uiteindelijk voor nieuw dak in 24 uur gekozen voor alle mensen die mochten twijfelen STOP met ZOEKEN. Jan en zijn team leveren PERFECT werk volledig volgens de afspraken.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.

Barbara Rottiers (Borgerhout 2200)

2007-11-09 19:25:26
Sinterklaas bestaat echt!
Al een jaar ben ik aan het verbouwen in m'n huis. Het dak hing als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Verschillende dakwerkers hadden reeds buitensporige offertes opgesteld. Uiteindelijk toch nog even op het internet gekeken en op deze site terecht gekomen.
Meteen de dag na mijn telefoon is Jan Vandervelden ter plaatse komen kijken en bood een prijs aan die zowat de helft bedroeg van de concurrentie. De oude pannen werden weggehaald en in plaats daarvan is er nu een lichtmetalen dak geplaatst. Door dat lichtere materiaal konden ook de bestaande balken bewaard blijven, wat de kosten weer beperkte.
Natuurlijk zou ik het allemaal pas geloven als de werken achter de rug waren...
Maar na de plaatsing haal ik opgelucht adem. Het nieuwe dak is er. Helemaal in orde. Ondanks de extra werken is er geen meerprijs gevraagd. Omdat er op voorhand een vaste prijs was afgesproken en die afspraak werd nagekomen.
En is het dak in orde dan? Ja, zeker wel!