NIEUW DAK IN 24 UUR 
BVBA


 
 

Plaatsing van overzetdaken in heel BelgiŽ

Overzetdaken als dak over dak

Bent u toe aan een nieuw dak voor uw woning? Waarom overweegt u geen overzetdak? Bij de plaatsing van een overzetdak wordt een volledig nieuw dak over uw oud dak van uw woning geplaatst. Een overzetdak kan over verschillende materialen zoals roofing en leien worden geplaatst. Nieuw dak in 24 uur plaatst overzetdaken in heel BelgiŽ. Overal kan u rekenen op een snelle plaatsing van uw overzetdak zonder afbraak van uw oud dak!!

Lichtmetalen overzetdaken

Naar onderhoud toe is een lichtmetalen overzetdak een goede keuze. Dit type overzetdaken is zelfreinigend en er is absoluut geen mosvorming mogelijk op de lichtmetalen pannen doordat deze niet porreus zijn. Ook naar waterdichtheid toe is een overzetdak evenwaardig of misschien zelfs nog beter dan een klassiek dak dankzij de dubbele sluiting en de stormbestendige bevestiging.

Referenties van overzetdaken

U overweegt de plaatsing van een overzetdak bij u thuis? Bij nieuw dak in 24 uur kan u steeds terecht voor adressen waar we reeds overzetdaken hebben geplaatst. U kan bovendien ook vrijblijvend offerte aanvragen voor een overzetdak via ons contactformulier!

Bekijk ook zeker hier ons gastenboek waar u klantenervaringen met referentiefoto's van overzetdaken kan terugvinden

 

  Nieuw dak in 24 uur
  bvba    Brechtsebaan 36 - 2900 Schoten     Tel.: 03/646.03.99     E-mail: info@nieuwdakin24uur.be