NIEUW DAK IN 24 UUR 
BVBA


 
 

Doe het zelf formule

Overzetdaken voor doe het zelvers

Met onze doe het zelf formule plaatst u zelf een professioneel overzetdak en bespaart u tot 40 % plaatsingskosten uit. Enige handigheid en nauwkeurigheid is natuurlijk een vereiste maar u kan altijd beroep doen op onze technische ondersteuning en ons vakkundig advies. Ook onze handleiding en onze montagefilmpjes helpen je al een eind op weg.

Tijdens de plaatsing van uw eigen lichtmetalen overzetdak kan u onze professionele plaatsingstoestellen huren zoals nagelpistolen (voor hout en dakpannen),compressor, knabbelaar, plooibank en afstandshouder.

Nieuw dak in 24 uur bvba is de officiŽle verdeler van Covertile, Ico Pal Decra en Coversys dakpannen. De professionele kwaliteit, duurzaamheid, het uitgebreide gamma en onze klantgerichte service zijn troeven die in de bekende doe-het-zelf zaken niet valt terug te vinden of is te evenaren.

Ook voor alle toebehoren zoals hulpstukken, onderdak (Delta Vitaxx Plus), gedrenkte houten panlatten en tengellatten, schietnagels, gecoat lood (grijs/rood) kan u bij ons terecht. Wij leveren bovendien gratis al de nodige dakmaterialen voor overzetdaken in heel BelgiŽ en Zuid-Nederland.

doe het zelf overzetdaken 
Montagefilmpjes met "Roger" (Dobbit) 


Een overzetdak geplaatst over een leien dakEen overzetdak geplaatst over een tuinhuis
Handleiding plaatsen van een overzetdak

Deze montagefilmpjes laten zien dat het mogelijk is om zelf een metalen overzetdak te plaatsen. Dankzij het lichte gewicht van 7 kg/m≤ hoeft u zich geen zorgen te maken over de draagkracht van uw bestaande houtstructuur.
Zo kan u zelf zowel over uw tuinhuis, garage, carport, golfplaten, leien en shingles een dak over dak plaatsen.

Bekijk ook de handleiding


Assortiment en prijzen overzetdaken doe het zelf


Vraag gerust naar onze doe het zelf formule voor overzetdaken! Wij komen graag ter plaatse om een vrijblijvende materiaalofferte te maken of bezoek ons in de showroom waar we u graag verder helpen.

Prijslijst doe het zelf 2017

 

  Nieuw dak in 24 uur
  bvba    Brechtsebaan 36 - 2900 Schoten     Tel.: 03/646.03.99     E-mail: info@nieuwdakin24uur.be