NIEUW DAK IN 24 UUR 
BVBA


 
 

Plaatsing van overzetdaken in heel BelgiŽ

Overzetdaken geplaatst door onze ervaren dakwerkers

Laat uw dak vernieuwen! Uw overzetdak wordt foutloos en snel geplaatst (vaak binnen de 24 werkuren) als u kiest voor onze ervaren dakwerkers, met een perfecte afwerking en dit alles zonder dat u er hinder van ondervindt. Ook streven wij ernaar om de wachttijden van het plaatsen van overzetdaken te beperken tot minder dan een maand. U geniet bovendien ook van een 30-jarige productgarantie op een overzetdak door ons geplaatst.

Overzetdaken en Dakrenovatie

Bij ons kan u ook terecht voor andere dakwerken die aansluiten bij uw overzetdak zoals het plaatsen van nieuwe veluxen, afbreken van schouwen, bekleden van dakkapellen en het vervangen van dakgoten. Ook vernieuwen wij platte daken met roofing of EPDM.

Overzetdak isoleren

Ook op gebied van Dakisolatie zijn we volledig op de hoogte wat betreft de wettelijke normen. De eenvoudigste manier om een overzetdak of uw bestaand dak te isoleren is langs de binnenzijde. Tegen de kepers kunnen wij langs de binnenzijde tand en groef PIR schuimplaten plaatsen (dikte 8 cm/10cm R waarde 3,6m≤K/W tot 4,65m≤/KW, voldoet aan de premienorm Vlaanderen en aan een beslastingsaftrek van 30%) zodat men een egaal vlak verkrijgt zonder koudebruggen. Wij helpen u graag verder bij het isoleren van uw zolder! Ook levering aan doe het zelvers.

Indien het niet mogelijk is om het dak langs de binnezijde te isoleren bestaat er ook de mogelijkheid om dit met isolatieplaten langs de buitenzijde te doen.

Dit isolatiesysteem, ook wel het sarking systeem genoemd, kan alleen geplaatst worden als de oude dakbedekking eerst wordt verwijderd. Op de bestaande houtconstructie van spanten/kepers plaatsen wij dan een dampdichte onderdakfolie waarop dan grote PIR isolatieplaten worden gemonteerd. Hierop komt een 2de dampopen onderdakfolie. De lichtmetalen dakpanelementen worden dan verder gemonteerd op een constructie van tengellatten en panlatten die doorheen de isolatie worden bevestigd in de onderliggende houtconstructie


 
Overzetdaken bevestigen
Grijs geplaatst overzetdak

Zonnepanelen met overzetdaken

 

 

  Nieuw dak in 24 uur
  bvba    Brechtsebaan 36 - 2900 Schoten     Tel.: 03/646.03.99     E-mail: info@nieuwdakin24uur.be