Nieuw dak in 24 uur bvba
Overzetdaken
Dak in 24 uur
Dak over dak

Nieuw dak in 24 uur?

Wij zijn Nieuw dak in 24 uur bvba, de grootste plaatser van overzetdaken in Vlaanderen. We plaatsen vakkundig een kwalitatief nieuw dak met lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij ons unieke dak-over-dak-systeem hoeven we uw bestaande dak vaak niet eens af te breken.

LEES HIER MEER OVER ONS

Overzetdak

Overzetdak

Bestaat uw dak uit roofing shingles of dakleien? Dan plaatsen we een overzetdak op de bestaande dakbedekking. Bij stenen dakpannen is een overzetdak ook perfect mogelijk, maar dan na het verwijderen van de oude dakpannen.

MEER INFORMATIE

Dakisolatie

Dakisolatie

Uw dak of overzetdak isoleren met unieke sarkingdakisolatie of zolderisolatie? Zo heeft u geen plaatsverlies of koudebruggen meer. Ook voldoet uw dak aan de laatste isolatienormen, waardoor u mogelijk recht hebt op premies.

MEER INFORMATIE

Doe-het-zelf

Doe het zelf

Met onze doe-het-zelf-formule plaatst u zelf een overzetdak en bespaart u tot 40 % plaatsingskosten. Handigheid is natuurlijk een vereiste, maar u kan altijd beroep doen op technische ondersteuning en vakkundig advies.

MEER INFORMATIE

Modern of traditioneel?


Flattile
FLATTILE

Een moderne uitstraling en een ideaal alternatief om het uitzicht van dakleien te bekomen. Ze zijn niet te onderscheiden van traditionele tegelpannen!

BEKIJK ALLE FLATTILE REFERENTIES

Covertile
COVERTILE

Met Covertile-dakpanelementen in lichtgolvend dakpanmotief krijg je de klassieke uitstraling van traditionele dakpannen. Niemand ziet het verschil!

    
    
    

BEKIJK ALLE COVERTILE REFERENTIES


In 24 uur leggen we een nieuw dak bij u

...maar we hebben nog meer voordelen:
Geen voorschot
Ruim assortiment
Lichte constructie
Geen waterinsijpeling mogelijk
Geen mos- en algenvorming
Geen afval en stortkosten