Golvende dakpan

Doe-het-zelf

Overzetdaken voor handige zelfplaatsers

Overzetdaken voor handige zelfplaatsers

Met onze doe-het-zelf-formule plaatst u zelf een professioneel nieuw dak of overzetdak en bespaart u tot 40 % plaatsingskosten uit. Enige handigheid en nauwkeurigheid is natuurlijk een vereiste, maar u kan altijd beroep doen op onze technische ondersteuning en vakkundig advies. Ook onze montagefilmpjes helpen u al een eind op weg.

Tijdens de plaatsing van uw eigen lichtmetalen dak kan u onze professionele plaatsingstoestellen huren. Deze set toestellen omvat onder andere een nagelpistool op luchtdruk om de dakpanelementen vast te nagelen. De dakpanelementen dienen koud te worden versneden met behulp van een elektrische knabbelschaar. Ook voor het houtwerk kan er een specifieke nageltacker worden voorzien. Met de afstandhouder kan u de afstand panlatafstand correct overzetten. Voor specifieke afwerkingen waar het plooien van een opstand vereist is (schoorstenen, opgaande muren, noordbomen,...) bieden we een compacte plooibank aanbieden.

Waarom Nieuw Dak in 24 uur?

Geen enkele bekende doe-het-zelf-zaak kan onze troeven evenaren. Wij leveren professionele kwaliteit met duurzame dakmaterialen, hebben een uitgebreid gamma op stock en een klantgerichte service.

Ook kan u bij ons terecht voor alle toebehoren zoals hulpstukken, onderdak (bijvoorbeeld Delta Vitaxx S Plus), gedrenkte houten panlatten en tengellatten, schietnagels en dubbelzijdig gecoat donkergrijs bladlood.

We bieden bovendien een gratis levering* van al de nodige dakmaterialen voor overzetdaken in heel Vlaanderen en Zuid-Nederland.
(*enkel geldig bij een compleet dhz pakket met een minimum aankoopbedrag van 1.750€)

Voordelige prijzen

Benieuwd naar de exacte prijs van onze dakpanelementen? Bekijk hier het handige overzicht.

Toestellen

Bij ons kan u alle benodigde professionele plaatsingstoestellen huren gedurende de zelfplaatsing van uw overzetdak. Bekijk hier alle beschikbare toestellen.

Kwalitatieve dakpanelementen van topmerken

Nieuw dak in 24 uur BV heeft de meest kwalitatieve dakpanelementen in het assortiment van volgende merken:
Icons forward arrow
Covertile
Icons forward arrow
Flattile
Icons forward arrow
Icopal Decra
Icons forward arrow
Quadro
Icons forward arrow
Coversys
Icons forward arrow
Alcotile
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!