Duurzaam daksysteem

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies voor de specialist in lichtmetalen daken

Wij zijn NIEUW DAK IN 24 UUR bvba, gespecialiseerd in overzetdaken en dakrenovatie. Een nieuw dak nodig? We plaatsen met ons uniek dakconcept een kwalitatief en lichtgewicht nieuw dak met lichtmetalen dakpanelementen. Plaatsing al vanaf 7° dakhelling! Ook mogelijk in combinatie met de meest performante sarking dakisolatie. Deze isolatie wordt zonder koudebruggen geplaatst langs de buitenzijde van het dak, en dit alles zonder uw dakconstructie extra te belasten.

Specialist in lichtmetalen daken

Duurzaam dak 2050

Maak kennis met het dak van de toekomst: een lichtgewicht dak dat voldoet aan de nieuwste energiedoelstelling van 2050.
Bij de renovatie van uw dakbedekking is het natuurlijk ook het ideale moment ook ook de dakisolaite te laten voldoen aan de normen van de toekomst. Dankzij het performante sarking-isolatie systeem daalt de EPC-waarde van uw woning drastisch en bespaar je duizenden euro’s op energiekosten.

Bovendien belasten onze lichtgewicht metalen dakpanelementen uw dakconstructie niet extra. Ze zijn een duurzaam alternatief voor traditionele dakpannen of dakleien.

Bestaat uw huidige dakbedekking nog uit asbestleien? Onze ervaren vakmannen hebben de nodige opleidingen gevolgd om deze asbestleien op een veilige en correcte manier te verwijderen. U kan hiervoor ook nog in 2022 genieten van de  premie voor de asbestverwijdering als dit in combinatie gebeurt met de isolatie van het dak.

Duurzaam dak 2050
Prijsvriendelijk

PRIJSVRIENDELIJK

Een lichtgewicht metalen dak kost beduidend minder dan een volledig nieuw dak met dakeleien of dakpannen. De installatie gaat ook sneller en uw dakconstructie moet niet aangepast worden aan zwaardere daklasten.
Snelle opbouw

SNELLE OPBOUW

De plaatsing van een overzetdak met dakpanelementen duurt minder lang dan van een volledig nieuw dak en gebeurt in sommige projecten vaak binnen de 24 werkuren.
100% waterdicht

100% WATERDICHT

De lichtmetalen dakpanelementen van Flattile en Covertile zijn 100 % waterdicht, stormvast en worden gewaarborgd door 30 jaar fabrieksgarantie.
Performante dakisolatie

PERFORMANTE DAKISOLATIE

Isoleer uw dak gelijktijdig met de plaatsing van de nieuwe dakbedekking zodat uw woning voldoet aan de isolatienormen. Met het sarking daksysteem isoleren we het dak langs de buitenzijde zonder koudebruggen.
Totaalconcept

TOTAALCONCEPT

Zijn uw dakgoten, dakramen of boordbekleding ook aan vervanging toe? Wij hebben de expertise om de gehele dakrenovatie van A tot Z uit te voeren en wij werken steeds met de meest kwalitatieve dakmaterialen.
Perfecte uitstraling

PERFECTE UITSTRALING

De metalen dakpannen hebben dezelfde look als klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Het verschil in uitzicht ten opzichte van klassieke dakmaterialen is bijna niet merkbaar.

Kwaliteit en klantenservice staan bij ons voorop

We zijn een écht familiebedrijf, waarvan de leiding in handen is van een vader en zijn twee zonen. De passie voor het vak groeit van generatie op generatie. Dat is onze kracht. Onze klanten nemen we dan ook graag op in onze familie.En dat begint bij een persoonlijk gesprek. U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die uw project nauwlettend persoonlijk opvolgt en altijd bereikbaar is voor eventuele vragen.

Offerteprijs = facturatieprijs

We werken in vertrouwen en vragen geen voorschotten bij de bestelling of start van de werken. Wees gerust: achteraf zijn er nooit verborgen kosten. De facturatieprijs is altijd de offerteprijs.

Bekijk onze projecten!

Covertile dak
Covertile daksysteem
Dak in 24 uur
Nieuw dak in 24 uur projecten
Overzetdak met flattile pannen
Zwart blinkende dakpan
Flattile noordbomen dak
Projecten
Flattile aquarand
Dakrenovatie overzetdak
Zadeldak Flattile
Flattile nieuw dak in 24 uur
Uitvoering Flattile Dakpannen
Flattile Nieuw dak in24uur
Covertile voorbeeld
Covertile daksysteem

Overzetdak ervaringen

Colon

Mieke Vyncke uit Overijse

5 stars

“Snelle service en plaatsing, berekenbaar, top prijs-kwaliteit, harde werkers, vlot verloop en vooral mooi. Ben ook fan van de Flattile. Het loonde ook de moeite om de oude dakgoten af te breken en te vervangen! Dikke bedankt aan heel het team van Nieuw dak in 24 uur!”

Colon

Fam. Van Buggenhout uit Londerzeel

5 stars

“Aardig wat opzoekwerk verricht en uitgekomen bij Nieuw dak in 24 uur bvba. Op geen tijd hadden wij een offerte en een planning voor het plaatsen van het nieuwe dak. Dit is volledig uitgevoerd zoals op de offerte vermeld. Een zeer efficiënte firma die alles zeer punctueel opvolgt. Ons nieuwe dak is klaar voor de winter ... ”

Colon

Eric Goyvaerts uit Putte

5 stars

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen. De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag. Een aanrader!”

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!