Boordbekleding

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.


Gelijktijdig met de dakvernieuwing kunnen wij uw
dakoversteken, dakgootbekleding of boordplanken vervangen door compleet onderhoudsvrije bekledingsprofielen. Voor deze bekleding gebruiken wij uitsluitend de hoogwaardige profielen van de Belgische fabrikant Deceuninck Plastics.

Dakgootbekleding
Deceuninck

Boordplanken

Voor de boordplanken – waarmee de tipgevels en de dakgoten worden bekleed – stellen wij u de hardschuim hoekpanelen van Deceuninck type Deeplas voor. Deze zijn slagvast, hagelbestendig en volledig onderhoudsvrij.

Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, die passen bij dakpanelementen of aansluiten bij de kleur van uw buitenschrijnwerk. Er is ook een versie met houtnerfstructuur te verkrijgen, die zelfs nóg onderhoudsvriendelijker is.

Boordplanken

Dakoversteken

De oversteken bekleden we vaak met de nieuwste generatie vlakke pvc-planchetten, ook van Deceuninck. Deze planchetten zijn volledig onderhoudsvrij en in vele kleuren verkrijgbaar.

Door de minimale voegnaad tussen de brede planchetten lijkt deze bekleding uit één geheel te bestaan. En dat zorgt voor een moderne uitstraling.

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!