Premies

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mogelijke premies voor dakvernieuwing en dakisolatie

Vlaamse renovatiepremie

De installatie van een overzetdak of een nieuwe dakbedekking komt in aanmerking voor de Vlaamse overkoepelende renovatiepremie.

Deze premie bedraagt maximaal 20 % van de totale kost van de uitgevoerde werken en dit begrensd tot 2.500 euro ongeacht uw inkomen. In sommige gevallen kan dit oplopen tot 30 % met een begrenzing tot 3.333 euro maar dan gelden er beperking in het inkomen afhankelijk van de samenstelling van het gezin. Op de webiste van de Vlaamse overheid kan je meer informatie terugvinden over de randvoorwaarden.

Graag informeren wij u hier verder over en bezorgen wij u de nodige documenten voor de aanvraag van deze premie.

Overzetdak Premies

Isolatiepremie

Ook in 2021 kan u nog genieten van de dakisolatiepremie. Via de netbeheerder Fluvius of Infrax komt dakisolatie in aanmerking voor een isolatiepremie van 4 euro per geïnstalleerde m² dakisolatie.

Hiervoor is een dakisolatie met een minimale warmteweerstandwaarde van Rd > 4,50M²K/W een vereiste. Dat is het equivalent van ongeveer 10 centimeter dikte PIR-isolatie.
Bekijk gerust onze dakisolatie-oplossingen voor overzetdaken.

Premie asbestverwijdering

In 2021 heeft de Vlaamse overheid een nieuwe premie gelanceerd waarbij de verwijdering van asbesthoudende dakbedekking en asbesthoudende gevelbekleding in aanmerking komt voor een premie. Deze premie wordt gekoppeld aan het gelijktijdig isoleren van het dak volgens de normen.

Ook deze premie gaat via de netbeheerder Fluvius/Infrax en wordt onder de vorm van een verhoogde isolatiepremie aangevraagd. Het totale premiebedrag van afbraak asbest + plaatsing van nieuwe dakisolatie volgens de normen bedraagt in 2022 nog steeds 12 € per vierkante meter.

Wij begeleiden u hier volledig in en voorzien de nodige attesten om ook deze premie te kunnen aavragen

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor de asbestverwijdering

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!