Overzetdak

Overzetdak

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies voor de specialist in overzetdaken en dakrenovatie

Wat bedoelen we nu juist met een overzetdak?

Met een overzetdak bedoelen we een lichtmetalen dak dat we plaatsen over een bestaand hellend dak. Het systeem wordt ook weleens het “dak over-dak-systeem” genoemd.
Dit systeem van lichtmetalen daken is de laatste decennia sterk geëvolueerd en kan nu als kwalitatief en duurzaam alternatief geïnstalleerd worden ongeacht uw huidige dakbedekking.
Het is de ideale renovatieoplossing en heeft dezelfde kwaliteiten en uitstraling als dakleien of dakpannen, maar zonder het zware gewicht.

Als u momenteel beschikt over asbestvrije dakleien, roofing met helling of roofing dakshingles hoeven we uw dakbedekking vaak niet eens af te breken. Zo plaatsen we een lichtmetalen dak over uw huidig dak en spreken dan van een overzetdak.

Wat als uw huidige dakbedekking bestaat uit stenen dakpannen of asbesthoudende dakleien?

Dan dienen we deze eerst vakkundig te verwijderen om daarna het nieuwe dak te kunnen opbouwen.
Dankzij het lichte gewicht van de lichtmetalen dakbedekking is er de mogelijkheid om langs de buitenzijde het dak extra te gaan isoleren met sarking dakisolatieplaten; de ideale combinatie om energie te besparen en klaar te zijn voor de toekomst.

Waarom kiezen voor Nieuw Dak In 24 Uur?

Badge check
De specialist in overzetdaken en dakrenovatie, actief in bijna heel Vlaanderen
Badge check
Familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en talrijke referenties
Badge check
Uniek plaatsingsconcept,
vaak binnen de 24 werkuren een nieuw dak boven uw hoofd
Badge check
geen voorschotten,
offerteprijs= factuurprijs
Badge check
  Eigen vakkundig plaatsingspersoneel

Bekijk onze projecten!

Covertile dak
Covertile daksysteem
Dak in 24 uur
Nieuw dak in 24 uur projecten
Overzetdak met flattile pannen
Zwart blinkende dakpan
Flattile noordbomen dak
Projecten
Flattile aquarand
Dakrenovatie overzetdak
Zadeldak Flattile
Flattile nieuw dak in 24 uur
Uitvoering Flattile Dakpannen
Flattile Nieuw dak in24uur
Covertile voorbeeld
Covertile daksysteem

Kwaliteitsvolle dakpanelementen met 30 jaar waarborg

 FLATTILE: MODERN EN VLAK TEGELPANMOTIEF

Dit vijfdelige dakpanelement in vlakke uitvoering heeft een moderne uitstraling en is een ideaal alternatief om het uitzicht van dakleien of tegelpannen te benaderen. En dit zonder uw dakstructuur extra te belasten (± 8kg/m²). Ze worden telkens in halfverband geplaatst en zijn visueel bijna niet te onderscheiden van traditionele tegelpannen.
Flattile dakelementen zijn te plaatsen vanaf 14° dakhelling en zijn opgebouwd uit een stevige thermisch verzinkt aluzinkstaal met een dikte van 0,6 mm. Ook hier kan u rekenen op 30 jaar fabrieksgarantie.
Vanaf nu ook verkrijgbaar in een regengeluid reducerende Flattile Thermo versie. Deze versie heeft aan de achterzijde een dunne absorberende transparante coating. Bij hevige regenbuien vermindert deze extra coating het regengeluid met enkele decibels.

Check box
0.6mm staaldikte
Check box
Warmverzinkt aluzinkstaal
Check box
3-voudigesluiting
Check box
Geen mosvorming mogelijk
Check box
UV-bestendigmet 30 jaar waarborg
Flattile dakpanelementenCOVERTILE: TRADITIONEEL EN LICHT GOLVEND

Gaat uw voorkeur eerder naar een golvend dakpanmotief met een elegante, natuurlijke authentieke uitstraling? Dan is het licht golvende dakpanelement van het merk Covertile een geschikte kandidaat.

Het standaard zesdelig element van Covertile bestaat uit een stevige staalplaat van 0,45 mm dikte. Deze plaat is volledig omgeven door een thermisch warm verzinkt aluminium-zink substraat, wat een zeer duurzame galvanische bescherming waarborgt. Zo kan er onmogelijk corrosie optreden. Het hoogwaardige aluzinkstaal is afkomstig van Arcelor Mittal en voldoet aan de strengste voorschriften en keurmerken. Ook de hoogwaardige poedercoating is zeer UV-bestendig en de Belgische producent biedt maar liefst 30 jaar schriftelijke waarborg.
Dit dakpanelement kan al vanaf 7° dakhelling geplaatst worden en dit met slechts een gewicht van ± 7kg/m². Het lichte gewicht maakt dit de ideale dakbedekking voor dakrenovaties waarbij het oude dakgebinte niet hoeft vervangen of verstevigd te worden.

Optioneel is er ook Covertile Thermo beschikbaar, een speciale regengeluid reducerende versie van dit dakpanelement met een ondercoating die het regengeluid met enkele decibels zal doen afnemen.

Check box
0.45 mm staaldikte
Check box
Warmverzinkt aluzinkstaal
Check box
2-voudige sluiting
Check box
Geen mosvorming mogelijk
Check box
UV-bestendig  met 30 jaar waarborg
Covertile
FlattileCovertileIcopalAlcotileCoversys
Prijsvriendelijk

PRIJSVRIENDELIJK

Een lichtgewicht metalen dak kost beduidend minder dan een volledig nieuw dak met dakeleien of dakpannen. De installatie gaat ook sneller en uw dakconstructie moet niet aangepast worden aan zwaardere daklasten.
Snelle opbouw

SNELLE OPBOUW

De plaatsing van een overzetdak met dakpanelementen duurt minder lang dan van een volledig nieuw dak en gebeurt in sommige projecten vaak binnen de 24 werkuren.
100% waterdicht

100% WATERDICHT

De lichtmetalen dakpanelementen van Flattile en Covertile zijn 100 % waterdicht, stormvast en worden gewaarborgd door 30 jaar fabrieksgarantie.
Performante dakisolatie

PERFORMANTE DAKISOLATIE

Isoleer uw dak gelijktijdig met de plaatsing van de nieuwe dakbedekking zodat uw woning voldoet aan de isolatienormen. Met het sarking daksysteem isoleren we het dak langs de buitenzijde zonder koudebruggen.
Totaalconcept

TOTAALCONCEPT

Zijn uw dakgoten, dakramen of boordbekleding ook aan vervanging toe? Wij hebben de expertise om de gehele dakrenovatie van A tot Z uit te voeren en wij werken steeds met de meest kwalitatieve dakmaterialen.
Perfecte uitstraling

PERFECTE UITSTRALING

De metalen dakpannen hebben dezelfde look als klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Het verschil in uitzicht ten opzichte van klassieke dakmaterialen is bijna niet merkbaar.

Overzetdak ervaringen

Colon

Mieke Vyncke uit Overijse

5 stars

“Snelle service en plaatsing, berekenbaar, top prijs-kwaliteit, harde werkers, vlot verloop en vooral mooi. Ben ook fan van de Flattile. Het loonde ook de moeite om de oude dakgoten af te breken en te vervangen! Dikke bedankt aan heel het team van Nieuw dak in 24 uur!”

Colon

Fam. Van Buggenhout uit Londerzeel

5 stars

“Aardig wat opzoekwerk verricht en uitgekomen bij Nieuw dak in 24 uur bvba. Op geen tijd hadden wij een offerte en een planning voor het plaatsen van het nieuwe dak. Dit is volledig uitgevoerd zoals op de offerte vermeld. Een zeer efficiënte firma die alles zeer punctueel opvolgt. Ons nieuwe dak is klaar voor de winter ... ”

Colon

Eric Goyvaerts uit Putte

5 stars

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen. De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag. Een aanrader!”

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!