Dakisolatie

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Isoleer nu en investeer in de toekomst

Dakisolatie is de meest doeltreffende manier om uw EPC-score en energiebehoefte van uw woning te laten dalen.
Een dakvernieuwing zal altijd een positief effect hebben op de waarde van de woning. Indien u dit combineert met onze dakisolatie
oplossingen zal het effect nog groter zijn doordat de EPC-waarde van de woning sterk zal gaan dalen. Huizen met een lage EPC waarde liggen immers goed in de markt en stijgen vaak meer in waarde.

Zoekt u naar de beste manier om uw dak te isoleren, ongeacht uw huidige dakbedekking?
Wij kunnen uw dak zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde isoleren met PIR-dakisolatieplaten. En dat met een minimum Rd-waarde van 4,50m²/KW. Deze dakisolatie komt in aanmerking voor de nieuwe "Mijn Verbouwpremie". Laat je gelijktijdig een asbestdakbedekking verwijderen, dan kom je in aanmerking voor een extra premie van 8€/m²!

Maak uw keuze

ZOLDERISOLATIE

Zolderisolatie

De eenvoudigste manier om een overzetdak te isoleren zonder afbraak? Met zolderisolatie langs de binnenzijde! Tegen de kepers of spanten plaatsen wij tand- en groefisolatieplaten uit PIR van het merk Iko Enertherm.

SARKING DAKISOLATIE

Sarking Dak isolatie

Bekijk zeker het performante sarking dakisolatie-systeem, een isolatieconcept geïnstalleerd langs de buitenzijde van het dak zonder koudebruggen.
Deze PIR platen geven een maximaal rendement zonder plaatsverlies aan de binnenzijde.

DAKISOLATIEPREMIE

Dakisolatiepremie

Als u isolatiewerken aan uw dak laat uitvoeren, hebt u mogelijk recht op premies van uw netbeheerder. Wij leveren de nodige documenten en verschillende attesten af en begeleiden u in de aanvraag van deze premies.

Celit onderdakplaten

Celit onderdakplaten

Is er in uw situatie geen plaats om bijkomend het dak met een dikke laag isolatie langs de buitenkant te isoleren? Overweeg dan zeker de licht isolerende onderdakplaten van CELIT 4D als alternatief. Met een dikte van 22mm heeft dit bijna geen invloed op de hoogte van uw dakopbouw.

OVERIGE DAKWERKEN

montage-filmpjes

Tijdens de dakrenovatie kunnen wij allerlei meerwerken uitvoeren, die naadloos aansluiten bij het plaatsen van het overzetdak. Enkele voorbeelden zijn velux-ramen, dakgoten, dakgootbekleding en dakisolatie. Lees er hier meer over.

Right arrow
Velux-ramen
Right arrow
Dakgootbekleding
Right arrow
Dakgoten
Right arrow
Zonnepanelen
Right arrow
Metalen sidings gevelbekleding

PREMIES ISOLATIE & DAKWERKEN

Premies isolatie & dakwerken

U hebt bij de plaatsing van een nieuw dak of dakisolatie mogelijk recht op allerlei premies van de overheid of uw netbeheerder. Hier vindt u meer informatie.

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!