Oude dakpannen vervangen

Nieuw dak in 24 uur infobrochure

Wil jij meer weten over het dak van de toekomst?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vervang uw bestaand pannen dak door een duurzaam lichtmetalen dak

Een oud pannendak vernieuwen met lichtmetalen dakpanelementen heeft vele voordelen: een snelle plaatsing, zeer stormbestendig en je kan ook terug het uitzicht van klassieke dakpannen bekomen.

De oude dakpannen en panlatten dienen dan eerst verwijderd te worden zodat het nieuwe dak rechtstreeks op de onderliggende dakconstructie bevestigd kan worden. Dankzij het lichte gewicht van de metalen dakpanelementen hoeven we veelal de bestaande dakkepers of de daktimmer niet te vervangen, wat ook een aanzienlijke besparing met zich meebrengt. Is er een kleine verzakking in het dak? Geen probleem, wij kunnen dit uitvlakken ter hoogte van de panlatten zodat het dak terug mooi recht loopt.

Als de dakpannen verwijderd zijn, is dit het ideale moment om bijkomstig langs de buitenzijde van het dak te gaan isoleren met sarking dakisolatieplaten.
Bekijk hier het .

Dakpannen vervangen

Waarom kiezen voor Nieuw Dak In 24 Uur?

Badge check
De specialist in overzetdaken en dakrenovatie, actief in bijna heel Vlaanderen
Badge check
Familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en talrijke referenties
Badge check
Uniek plaatsingsconcept,
vaak binnen de 24 werkuren een nieuw dak boven uw hoofd
Badge check
geen voorschotten,
offerteprijs= factuurprijs
Badge check
  Eigen vakkundig plaatsingspersoneel

Bekijk onze projecten!

Covertile dak
Covertile daksysteem
Dak in 24 uur
Nieuw dak in 24 uur projecten
Overzetdak met flattile pannen
Zwart blinkende dakpan
Flattile noordbomen dak
Projecten
Flattile aquarand
Dakrenovatie overzetdak
Zadeldak Flattile
Flattile nieuw dak in 24 uur
Uitvoering Flattile Dakpannen
Flattile Nieuw dak in24uur
Covertile voorbeeld
Covertile daksysteem
Overzetdak op shingles

LICHT VAN GEWICHT

Deze metalen dakpanelementen hebben een licht gewicht van amper 7 kilogram per vierkante meter, waardoor de huidige dakconstructie niet extra wordt belast
100 % Waterdicht

100 % WATERDICHT

De lichtmetalen dakpanelementen van Flattile en Covertile zijn 100 % waterdicht, stormvast en worden gewaarborgd door 30 jaar fabrieksgarantie.
Perfecte uitstraling

PERFECTE UITSTRALING

De metalen dakpannen hebben dezelfde look als klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Het verschil in uitzicht ten opzichte van klassieke dakmaterialen is bijna niet merkbaar.
Sarking dakisolatie

SARKING DAKISOLATIE

Een perfect geïsoleerd dak met sarking isolatieplaten behoort ook tot de mogelijkheden. Verlaag de EPC-waarde van de woning en bespaar zo ook op uw energiefactuur.
Totaalconcept

TOTAALCONCEPT

Zijn uw dakgoten, dakramen of boordbekleding ook aan vervanging toe? Wij hebben de expertise om de gehele dakrenovatie van A tot Z uit te voeren en wij werken steeds met de meest kwalitatieve dakmaterialen.
Budgetvriendelijk

BUDGETVRIENDELIJK

Een lichtgewicht metalen dak kost beduidend minder dan een volledig nieuw dak met dakeleien of dakpannen. De installatie gaat ook sneller en uw dakconstructie moet niet aangepast worden aan zwaardere daklasten.

Overzetdak ervaringen

Colon

Mieke Vyncke uit Overijse

5 stars

“Snelle service en plaatsing, berekenbaar, top prijs-kwaliteit, harde werkers, vlot verloop en vooral mooi. Ben ook fan van de Flattile. Het loonde ook de moeite om de oude dakgoten af te breken en te vervangen! Dikke bedankt aan heel het team van Nieuw dak in 24 uur!”

Colon

Fam. Van Buggenhout uit Londerzeel

5 stars

“Aardig wat opzoekwerk verricht en uitgekomen bij Nieuw dak in 24 uur bvba. Op geen tijd hadden wij een offerte en een planning voor het plaatsen van het nieuwe dak. Dit is volledig uitgevoerd zoals op de offerte vermeld. Een zeer efficiënte firma die alles zeer punctueel opvolgt. Ons nieuwe dak is klaar voor de winter ... ”

Colon

Eric Goyvaerts uit Putte

5 stars

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen. De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag. Een aanrader!”

Kom meer te weten via onze gratis en vrijblijvende infobrochure!

Heeft u interesse om uw dak te renoveren met een lichtmetalen dak van NIEUW DAK IN 24 UUR? Maar zit u nog met vragen? In onze gratis infobrochure vindt u alle mogelijke antwoorden. Klik op de downloadlink en ontvang snel de brochure.

Nieuw dak in 24 uur infobrochure

Is uw dak klaar voor de toekomst?

Omdat het dak een cruciaal onderdeel van de woning vormt, richten we bij NIEUW DAK IN 24 UUR nu al onze pijlen op de duurzame energiedoelstellingen van de toekomst.

Met ons dakconcept en isolatie-oplossingen zijn we deze energiedoelstellingen zelfs een stapje voor. Zo kunt u vandaag al genieten van wat in de toekomst de norm wordt. Lees er alles over in onze brochure.