Dakrenovatie

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies voor een lichtgewicht en kwalitatieve dakrenovatie-oplossing, geschikt voor ieder type dakbedekking!

Ben je van plan uw dak te vervangen of grondig te renoveren? Wij bieden u met onze firma een lichtgewicht en budgetvriendelijke dakrenovatie-oplossing aan. De lichtmetalen dakpanelementen van Covertile en Flattile zijn snel geplaatst (vaak binnen de 24 werkuren) en kunnen in bepaalde situaties als overzetdak geplaatst worden zonder het bestaande dak af te breken.

Overzetdaken kunnen we plaatsen over asbestvrije dakleien, bitumen dakshingles of roofing met helling (minimum 7° dakhelling).

Wat als uw huidige dakbedekking bestaat uit stenen dakpannen of asbesthoudende Eternit dakleien?


Dan dienen we deze eerst vakkundig te verwijderen om daarna het nieuwe dak te kunnen opbouwen. Dankzij het minimale gewicht van de lichtmetalen dakpanelementen is er de mogelijkheid om langs de buitenzijde het dak extra te gaan isoleren met sarking dakisolatieplaten; de ideale combinatie om energie te besparen en klaar te zijn voor de toekomst.

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dakrenovatie met lichtgewicht dakpanelementen in dakpanmotief

Snelle uitvoering

SNELLE UITVOERING

De plaatsing van een overzetdak met dakpanelementen duurt minder lang dan van een volledig nieuw dak en gebeurt in sommige projecten vaak binnen de 24 werkuren.
100% waterdicht

100 % WATERDICHT

De lichtmetalen dakpanelementen van Flattile en Covertile zijn 100 % waterdicht, stormvast en worden gewaarborgd door 30 jaar fabrieksgarantie.
Totaalconcept

TOTAALCONCEPT

Zijn uw dakgoten, dakramen of boordbekleding ook aan vervanging toe? Wij hebben de expertise om de gehele dakrenovatie van A tot Z uit te voeren en wij werken steeds met de meest kwalitatieve dakmaterialen.
Asbestverwijdering

ASBESTVERWIJDERING

Indien uw dak nog bestaat uit oude Eternit dakleien dan kunnen wij dit veilig en correct volgens de regels verwijderen en vervangen door een lichtmetalen dak.
Geen mosvorming meer mogelijk!
Lichtgewicht daksysteem

­­­­­­­­LICHTGEWICHT DAKSYSTEEM

Onze metalen dakpanelementen hebben een gewicht van slechts 7kg/m² zodat uw huidige dakconstructie kan worden behouden en hierdoor niet extra wordt belast ten opzichte van traditionele dakpannen.
Prijsvriendelijk

PRIJSVRIENDELIJK

Een lichtgewicht metalen dak kost beduidend minder dan een volledig nieuw dak met dakeleien of dakpannen. De installatie gaat ook sneller en uw dakconstructie moet niet aangepast worden aan zwaardere daklasten.
Perfecte uitstraling

PERFECTE UITSTRALING

De metalen dakpannen hebben dezelfde look als klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Het verschil in uitzicht ten opzichte van klassieke dakmaterialen is bijna niet merkbaar.
Performante dakisolatie

PERFORMANTE DAKISOLATIE

Isoleer uw dak gelijktijdig met de plaatsing van de nieuwe dakbedekking zodat uw woning voldoet aan de isolatienormen. Met het sarking daksysteem isoleren we het dak langs de buitenzijde zonder koudebruggen.

Bekijk onze projecten!

Covertile dak
Covertile daksysteem
Dak in 24 uur
Nieuw dak in 24 uur projecten
Overzetdak met flattile pannen
Zwart blinkende dakpan
Flattile noordbomen dak
Projecten
Flattile aquarand
Dakrenovatie overzetdak
Zadeldak Flattile
Flattile nieuw dak in 24 uur
Uitvoering Flattile Dakpannen
Flattile Nieuw dak in24uur
Covertile voorbeeld
Covertile daksysteem

Waarom kiezen voor Nieuw Dak In 24 Uur?

Badge check
De specialist in overzetdaken en dakrenovatie, actief in bijna heel Vlaanderen
Badge check
Familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en talrijke referenties
Badge check
Snel plaatsingsconcept,
vaak binnen de 24 werkuren een nieuw dak boven uw hoofd
Badge check
geen voorschotten, offerteprijs= factuurprijs
Badge check
     Eigen vakkundig plaatsingspersoneel

Overzetdak ervaringen

Colon

Mieke Vyncke uit Overijse

5 stars

“Snelle service en plaatsing, berekenbaar, top prijs-kwaliteit, harde werkers, vlot verloop en vooral mooi. Ben ook fan van de Flattile. Het loonde ook de moeite om de oude dakgoten af te breken en te vervangen! Dikke bedankt aan heel het team van Nieuw dak in 24 uur!”

Colon

Fam. Van Buggenhout uit Londerzeel

5 stars

“Aardig wat opzoekwerk verricht en uitgekomen bij Nieuw dak in 24 uur bvba. Op geen tijd hadden wij een offerte en een planning voor het plaatsen van het nieuwe dak. Dit is volledig uitgevoerd zoals op de offerte vermeld. Een zeer efficiënte firma die alles zeer punctueel opvolgt. Ons nieuwe dak is klaar voor de winter ... ”

Colon

Eric Goyvaerts uit Putte

5 stars

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen. De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag. Een aanrader!”

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!