Dakleien verwijderen

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies voor een kwalitatief, duurzaam en prijsvriendelijk alternatief voor een leien dak

Is uw leien dak aan vernieuwing toe en wilt u een nieuwe dakbedekking laten plaatsen?
Een overzetdak kan op bestaande dakleien worden geplaatst indien dit natuurleien betreft of dakleien die niet-asbesthoudend zijn.

De meeste kunst dakleien geproduceerd voor ±1998 zijn spijtig genoeg wel asbesthoudend. Om in orde te zijn met de regelgeving dienen deze eerst vakkundig verwijderd te worden. Ook bij NIEUW DAK IN 24 UUR kan u hiervoor terecht. Wij hebben de nodige certificaten en opleidingen gevolgd om deze asbest dakleien veilig te verwijderen en dit met minimale hinder voor uw omgeving. De dakleien worden altijd correct weggevoerd in een daarvoor geschikte container met een grote bigbag zak voor asbest houdend materiaal veilig in weg te voeren. Onze werknemers dragen tijdens de afbraak steeds beschermende pakken en FFP3 mondmaskers en voeren de werken uit volgens de richtlijnen van OVAM.

De onderliggende dakconstructie van oude leien daken is veelal niet bestand tegen zware daklasten zoals een dakbedekking met zware stenen dakpannen.
Dankzij ons lichtgewicht alternatief van lichtmetalen dakpanelementen komt er geen extra druk op het dakgebinte te staan zodat je zeker bent van een lange levensduur van het dak. Met een beperkt gewicht van slechts ± 7 kg/m² kan je gerust zijn dat ook uw huidige dakconstructie nog vele decennia zal meegaan.

Wij werken steeds met kwalitatieve en waterdichte onderdakfolies van het merk Dörken of met CELIT 4D onderdakplaten zodat indringende condens onmogelijk wordt.
Bekijk ook onze isolatie-oplossingen om uw dak te laten voldoen aan de normen van 2050!

Dakleien alternatief: ontdek de voordelen van een lichtmetalen dak

Wil je jouw dakleien vervangen door een duurzaam lichtmetalen dak? Kies dan voor deze veilige en kwalitatieve renovatie-oplossing.

Asbestverwijdering

ASBESTVERWIJDERING

Investeer in een duurzame toekomst en laat uw asbestleien veilig en correct verwijderen. Wij hebben alle kennis en de nodige attesten om dit correct uit te voeren.
Performante dakisolatie

PERFORMANTE DAKISOLATIE

Isoleer uw dak gelijktijdig met de plaatsing van de nieuwe dakbedekking zodat uw woning voldoet aan de isolatienormen. Met het sarking daksysteem isoleren we het dak langs de buitenzijde zonder koudebruggen.
Perfecte uitstraling

PERFECTE UITSTRALING

De metalen dakpannen hebben dezelfde look als klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Het verschil in uitzicht ten opzichte van klassieke dakmaterialen is bijna niet merkbaar.
100% waterdicht

100 % WATERDICHT

De lichtmetalen dakpanelementen van Flattile en Covertile zijn 100 % waterdicht, stormvast en worden gewaarborgd door 30 jaar fabrieksgarantie.
Prijsvriendelijk

PRIJSVRIENDELIJK

Een lichtgewicht metalen dak kost beduidend minder dan een volledig nieuw dak met dakeleien of dakpannen. De installatie gaat ook sneller en uw dakconstructie moet niet aangepast worden aan zwaardere daklasten.
Flattile overzetdaken

GEEN MOS MEER !

Dakpanelementen hebben een gesloten structuur en nemen geen vocht op. Hierdoor is mosvorming zoals bij dakleien niet meer mogelijk. Gedaan dus met ontmossen en coaten van dakleien!

Bekijk onze projecten!

Covertile dak
Covertile daksysteem
Dak in 24 uur
Nieuw dak in 24 uur projecten
Overzetdak met flattile pannen
Zwart blinkende dakpan
Flattile noordbomen dak
Projecten
Flattile aquarand
Dakrenovatie overzetdak
Zadeldak Flattile
Flattile nieuw dak in 24 uur
Uitvoering Flattile Dakpannen
Flattile Nieuw dak in24uur
Covertile voorbeeld
Covertile daksysteem

Asbestverwijdering: veilig en volgens de wettelijke normen

De aanwezigheid van asbest in uw dak doet de waarde van uw woning dalen. Bij ons kan u tijdens uw dakvernieuwing ook terecht voor de verwijdering van asbesthoudende dakmaterialen zoals dakleien van Eternit. Wij beschikken over de verplichte attesten om deze afbraakwerken correct, veilig en volgens de wettelijke voorschriften uit te voeren.

We voeren al deze materialen bovendien af in een container met een speciale 'big bag' voor asbesthoudend materiaal. Bij de afbraakwerken dragen we altijd de verplichte beschermde kledij en mondmaskers.

Waarom kiezen voor Nieuw Dak In 24 Uur?

Badge check
     De specialist in overzetdaken en dakrenovatie, actief in bijna heel Vlaanderen
Badge check
Familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en talrijke referenties
Badge check
Snel plaatsingsconcept,
vaak binnen de 24 werkuren een nieuw dak boven uw hoofd
Badge check
geen voorschotten, offerteprijs= factuurprijs
Badge check
     Eigen vakkundig plaatsingspersoneel

Overzetdak ervaringen

Colon

Mieke Vyncke uit Overijse

5 stars

“Snelle service en plaatsing, berekenbaar, top prijs-kwaliteit, harde werkers, vlot verloop en vooral mooi. Ben ook fan van de Flattile. Het loonde ook de moeite om de oude dakgoten af te breken en te vervangen! Dikke bedankt aan heel het team van Nieuw dak in 24 uur!”

Colon

Fam. Van Buggenhout uit Londerzeel

5 stars

“Aardig wat opzoekwerk verricht en uitgekomen bij Nieuw dak in 24 uur bvba. Op geen tijd hadden wij een offerte en een planning voor het plaatsen van het nieuwe dak. Dit is volledig uitgevoerd zoals op de offerte vermeld. Een zeer efficiënte firma die alles zeer punctueel opvolgt. Ons nieuwe dak is klaar voor de winter ... ”

Colon

Eric Goyvaerts uit Putte

5 stars

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen. De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag. Een aanrader!”

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!