Overzetdak Plaatsen

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laat uw nieuw (overzet)dak plaatsen door onze ervaren dakwerkers

Laat uw dak in vertrouwen vernieuwen! Als u kiest voor onze ervaren dakwerkers, plaatsen zij uw overzetdak foutloos en snel. Vaak al binnen de 24 werkuren. De installatie van uw dak gebeurt volgens de voorschriften van de fabrikant, waardoor u zeker bent van een perfecte afwerking.

We streven er steeds naar om de wachttijden voor de plaatsing van overzetdaken te beperken tot minder dan een 7 à 8 tal weken. Indien de werken hoogdringend dienen uitgevoerd te worden kan het vaak soms nog sneller.

Wij hebben in ons assortiment verschillende merken van dakpanelementen, waaronder:

Right arrow
Flattile
Right arrow
Covertile
Right arrow
Icopal Decra
Right arrow
Quadro
Right arrow
Coversys
Right arrow
Alcotile

Wij werken uitsluitend met dakpanelementen uit thermisch warm verzinkt alu-zink staal van de hoogste kwaliteit.

Overzetdak Plaatsen

Uw nieuw dak ook isoleren?

Ook op gebied van dakisolatie respecteren we volledig de wettelijke normen. Wij kunnen uw nieuw dak zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde isoleren met PIR-dakisolatieplaten. En dat steeds met een minimum Rd-waarde van 4,50m²/KW. Deze isolatie-oplossingen komen ook in 2022 nog steeds in aanmerking voor de isolatiepremie van de netbeheerder.

Bekijk ook zeker het performante sarkingdakisolatie-systeem, een isolatieconcept geïnstalleerd langs de buitenzijde zonder koudebruggen.

Plaatsing van overzetdaken in heel Vlaanderen

Overzetdaken Oost Vlaanderen

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we al in heel vlaandere mooie referenties gerealiseerd. Deze zijn voornameleijk te vinden als overzetdaken in Antwerpen en overzetdaken in Limburg tot overzetdaken in Oost-Vlaanderen en overzetdaken in Vlaams-Brabant

MONTAGE-FILMPJES

Montage-filmpjes

Ben je van plan om zelf je dak te plaatsen? Bekijk dan zeker onze handige montagevideo’s met “Roger” van Dobbit.

METALEN DAKGOTEN

Metalen Dakgoten

Met het professionele systeem van Lindab metalen dakgoten plaats je zelf heel eenvoudig een nieuwe metalen hanggoot. Dankzij het unieke systeem van duurzame EPDM klemverbidingen en eindstukken is soldereren of zelfs het gebruik van siliconen compleet overbodig geworden

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!