Overige dakwerken

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dakrenovatie met topmaterialen

Voor andere dakwerken die aansluiten bij de installatie van uw nieuw dak kan u ook hievoor bij ons terecht.

Heeft u nieuwe veluxen nodig? Zijn de dakgoten aan vervanging toe, is de bekleding van de dakoversteek niet meer in goede staat? Of moeten er schouwen worden afgebroken? We kunnen de nodige expertise om dit ook mee uit te voeren. Het is zelfs voordeliger om al deze extra werken gelijktijdig met de dakrenovatie te laten uitvoeren dan acheteraf hiervoor het nieuwe dak te moeten aanpassen. Ook voor gevelbekleding met metalen sidings kan u steeds bij ons terecht.
Denkt u eraan zonnepanelen gelijktijdig (of in de toekomst) met het nieuwe dak te plaatsen? Informeer je dan zeker even op voorhand naar de mogelijkheden.

Bij Nieuw dak in 24 uur vindt u de expertise en de materialen voor een volledige dakrenovatie van A tot Z.

Dakwerken

Velux dakramen

Velux dakramen

Heeft u nog oude dakramen zonder de laatste generatie beglazing of geïsoleerde kaderstukken?
Extra licht nodig in een kamer of op zolder?
Investeer dan nu ineens in de vervanging of de plaatsing van nieuwe kwalitatieve en energiezuinige Velux dakramen.

Lindab metalen Hanggoten

Lindab metalen Hanggoten

Zijn uw dakgoten in slechte staat of binnenkort aan vervanging toe? Laat ze dan gelijktijdig met de plaatsing van het nieuwe dak vervangen met de stevige en duurzame halfronde metalen dakgoten van het Zweedse topmerk Lindab. Verkrijgbaar in verschillende hedendaagse kleuren en perfect bijpassend bij de dakpanelementen.

Deceuninck dakgootbekleding

Deceuninck dakgootbekleding

Gelijktijdig met de dakvernieuwing kunnen wij uw dakoversteken, dakgootbekleding of boordplanken vervangen door compleet onderhoudsvrije bekledingsprofielen.
Geen schilderwerken meer of kans op houtrot!
Hiervoor bieden wij het ruime assortiment van kwalitatieve en onderhoudsvrije Deceuninck hoekpanelen in slagvast hardschuim aan. Ontdek hier de verschilllende mogelijkheden!

Alcoside metalen sidings gevelbekleding

Alcoside metalen sidings gevelbekleding

De kwalitatieve metalen gevelsidings van Alcoside sluiten perfect aan bij de stijl van het nieuwe dak.
Deze metalen sidings worden geproduceerd met dezelfde coatings als de dakpanelementen en zijn daardoor perfect bijpassend bij uw nieuw dak. Benieuwd? Kijk dan hier verder.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Een installatie met zonnepanelen kan in de toekomst nog steeds rendabel zijn, zeker als dit gecombineerd wordt met lokale energieopslag in batterijen.
Een nieuw dak met dakpanelementen valt perfect te combineren met zonnepanelen indien we hiervoor de juiste voorbereidingen treffen. Lees er hier meer over...

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!