Bedrijfsvoorstelling

Familiebedrijf

Familiebedrijf Nieuw dak in 24 uur

Wij zijn Nieuw dak in 24 uur bvba, een bedrijf gespecialiseerd in overzetdaken en dakrenovatie en actief in bijna heel Vlaanderen. En vooral: een écht familiebedrijf, waarvan de leiding in handen is van een vader en zijn twee zonen.

Zo zijn we al meer dan 20 jaar actief in deze sector en hebben al enkele duizenden mooie projecten opgeleverd. Wij streven naar het aanbieden van een kwalitatieve dakrenovatie, die voor de klant steeds een uitstekende prijstechnische oplossing biedt.

Onze firma is bovendien geregistreerd als aannemer en wij werken enkel met eigen plaatsingspersoneel.

Een nieuw dak in 24 uur?

Dankzij het snelle plaatsingsconcept van het daksysteem met lichtmetalen dakpanelementen realiseren onze gemotiveerde en ervaren dakwerkers een snelle en professionele oplevering. En dit zelfs vaak binnen de 24 werkuren!

Klantenservice

Kwaliteit en klantenservice staan bij ons voorop. Graag komen wij ter plaatse voor persoonlijk advies. Zo kunnen we een gratis en vrijblijvende offerte op maat van uw project opmaken. In onze offerte omschrijven we steeds duidelijk de nodige werkzaamheden en voorgestelde dakmaterialen.

U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die uw project persoonlijk opvolgt en altijd bereikbaar is voor eventuele vragen. We werken in vertrouwen en vragen geen voorschotten bij de bestelling of start van de werken.

Wees gerust: achteraf zijn er nooit verborgen kosten. De facturatieprijs is altijd de offerteprijs. Punt.

Verdeler van dakpanelementen

Bent u een zelfplaatser of particulier die graag de mouwen oprolt? Dan bieden wij als marktleider in dakpanelementen en overzetdaken een interessante doe-het-zelf-formule  aan.

Ook professionele installateurs en aannemers kunnen bij ons terecht voor ons uitgebreid assortiment aan dakpanelementen. Dankzij een grote stock kunnen wij ieder dakproject snel op de werf leveren.

Nieuw dak in 24 uur Toonzaal

Bezoek ook onze toonzaal!

Maakt u graag kennis met de lichtmetalen dakpan? Wilt u meer weten over onze producten of onze demostand bekijken? Kom dan eens langs in onze toonzaal. Neem gerust enkele foto’s, afmetingen of bouwplannen mee. Die zijn handig om u het juiste advies te geven.

Vroeger was onze uitvalsbasis in de Eethuisstraat te Schoten. In 2016 verhuisden we daarentegen naar een nieuwe en ruimere locatie  op de Brechtsebaan 36 te Schoten.


Waarom kiezen voor Nieuw Dak In 24 Uur?

Badge check
De specialist in overzetdaken en dakrenovatie, actief in bijna heel Vlaanderen
Badge check
Familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en talrijke referenties
Badge check
Uniek plaatsingsconcept,
vaak binnen de 24 werkuren een nieuw dak boven uw hoofd
Badge check
geen voorschotten,
offerteprijs= factuurprijs
Badge check
  Eigen vakkundig plaatsingspersoneel

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!