Dakshingels

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies voor een duurzaam en lichtgewicht alternatief voor dakshingles

Wilt u uw dakshingles vervangen of zoekt u een waardig dakshingles-alternatief? Dan is een overzetdak van NIEUW DAK IN 24 UUR voor u de ideale oplossing. Zonder het oude dak af te breken plaatsen wij een overzetdak bestaande uit lichtmetalen dakpanelementen over uw huidig hellend dak. Zo beschikt u al vaak binnen de 24 werkuren over een nieuw dak met het uitzicht van echte dakpannen. Deze lichtgewicht pannen zijn stormvast, 100% waterdicht en hierop is mosvorming niet meer mogelijk.

Dakshingles alternatief: ontdek de vele voordelen van een overzetdak

Zijn uw dakshingles versleten en aan vervanging toe? Een overzetdak is een duurzame en kwalitatieve oplossing met talrijke voorelen:

Snelle opbouw

SNELLE OPBOUW

De plaatsing van een overzetdak op dakshingles duurt minder lang dan van een volledig nieuw dak en gebeurt in sommige projecten vaak binnen de 24 werkuren.
Lichte constructie

LICHTE CONSTRUCTIE

De dakpanelementen hebben een licht gewicht van amper 7 kilogram per vierkante meter, waardoor je de bestaande dakconstructie bijna niet extra belast.
100% waterdicht

100% WATERDICHT

De lichtmetalen dakpanelementen van Flattile en Covertile zijn 100 % waterdicht, stormvast en worden gewaarborgd door 30 jaar fabrieksgarantie..
Geventileerd dak

GEVENTILEERD DAK

Met een overzetdak creëer je een extra luchtlaag tussen het oude en het nieuwe dak dat zowel in de zomer als in de winter een gunstig effect heeft op het binnenklimaat.
Prijsvriendelijk

PRIJSVRIENDELIJK

Bij een overzetdak op roofing met helling of gepaatst over bitumen dakshingles blijft het oude dak liggen en bespaar je heel wat op afbraakwerken en dure stortkosten.
Perfecte uitstraling

PERFECTE UITSTRALING

De metalen dakpannen hebben dezelfde look als klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Het verschil in uitzicht ten opzichte van klassieke dakmaterialen is bijna niet merkbaar.

Bekijk onze projecten!

Covertile dak
Covertile daksysteem
Dak in 24 uur
Nieuw dak in 24 uur projecten
Overzetdak met flattile pannen
Zwart blinkende dakpan
Flattile noordbomen dak
Projecten
Flattile aquarand
Dakrenovatie overzetdak
Zadeldak Flattile
Flattile nieuw dak in 24 uur
Uitvoering Flattile Dakpannen
Flattile Nieuw dak in24uur
Covertile voorbeeld
Covertile daksysteem

Verdeler van dakpanelementen

Bent u een zelfplaatser of particulier die graag de mouwen oprolt? Dan bieden wij als marktleider in dakpanelementen en overzetdaken ook een interessante doe-het-zelf-formule  aan.

Professionele installateurs en aannemers kunnen ook bij ons terecht voor ons uitgebreid assortiment aan dakpanelementen. Dankzij een grote stock kunnen wij ieder dakproject snel op de werf leveren.

Waarom kiezen voor Nieuw Dak In 24 Uur?

Badge check
     De specialist in overzetdaken en dakrenovatie, actief in bijna heel Vlaanderen
Badge check
Familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en talrijke referenties
Badge check
Snel plaatsingsconcept,
vaak binnen de 24 werkuren een nieuw dak boven uw hoofd
Badge check
Eigen vakkundig plaatsingspersoneel
Badge check
  Zelfplaatsing ook mogelijk met onze doe-het-zelf formule

Overzetdak ervaringen

Colon

Mieke Vyncke uit Overijse

5 stars

“Snelle service en plaatsing, berekenbaar, top prijs-kwaliteit, harde werkers, vlot verloop en vooral mooi. Ben ook fan van de Flattile. Het loonde ook de moeite om de oude dakgoten af te breken en te vervangen! Dikke bedankt aan heel het team van Nieuw dak in 24 uur!”

Colon

Fam. Van Buggenhout uit Londerzeel

5 stars

“Aardig wat opzoekwerk verricht en uitgekomen bij Nieuw dak in 24 uur bvba. Op geen tijd hadden wij een offerte en een planning voor het plaatsen van het nieuwe dak. Dit is volledig uitgevoerd zoals op de offerte vermeld. Een zeer efficiënte firma die alles zeer punctueel opvolgt. Ons nieuwe dak is klaar voor de winter ... ”

Colon

Eric Goyvaerts uit Putte

5 stars

“We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! De installatie zelf gebeurde met goede materialen door mensen die duidelijk hun vak kennen. De betaling moest pas achteraf gebeuren, er werd geen voorschot gevraagd. Het uiteindelijke factuurbedrag kwam exact overeen met het offertebedrag. Een aanrader!”

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!