Dakramen

Wenst u advies of een vrijblijvende offerte? Vul dan hier uw gegevens in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Plaatsen van nieuwe VELUX dakramen

Velux dakramen

DE OPENING NAAR BUITEN DIE BINNEN ALLES VERANDERT

Extra licht nodig op zolder? Wij bouwen probleemloos nieuwe VELUX-dakramen in tijdens de plaatsing van uw nieuw dak. U hebt de keuze uit het volledige VELUX dakramen assortiment! Standaard zijn de nieuwste dakramen van Velux voorzien van gelaagd dubbel glas en een wit gelakt binnenkozijn.

CREËR MEERWAARDE MET EEN NIEUW DAKVENSTER

Hoewel VELUX-dakvensters de tand des tijds met glans doorstaan, is elk venster vroeg of laat aan vervanging toe. Een verouderd dakvenster gelijktijdig vervangen met de dakrenovatie heeft vele voordelen. De nieuwste generatie dakramen zijn nog energiezuiniger en worden voorzien van een geïsoleerd kader dat naadloos op de dakisolatie aansluit. Prijstechnisch is het vaak ook interessanter het dakraam gelijktijdig mee te laten vervangen in plaats van dit nog enkele jaren uit te stellen. Is uw bestaande dakvenster nog een recent type en in goede staat? Dan kunnen we dit vaak probleemloos in het nieuwe dak inbouwen met behulp van nieuwe kaderstukken.
VELUX-dakvensters

Interessant nieuws

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!