Nieuw dak in 24 uur bvba

Flattile modern overzetdak


Modern nieuw dak met dakpanelementen van Flattile


Wilt u uw dak vernieuwen en heeft u een voorkeur voor een moderne uitstraling? Maar ziet u op tegen vervelende en kostelijke afbraakwerken? Ga dan voor een overzetdak met dakpanelementen van Flattile. Lees er in deze blog meer over.

 

Geen afbraakwerken met Flattile-dakpanelementen

 

Als u kiest voor een overzetdak met Flattile-dakpanelementen hoeft u vaak uw huidige dakbedekking niet af te breken. Nieuw Dak in 24 uur plaatst de prachtige lichtmetalen dakpanelementen op uw huidige dakbedekking of in combinatie met sarkingdakisolatie.

 

Of het nu gaat om leien, shingles, roofing of golfplaten: de lichte dakpanelementen vormen haast geen extra belasting voor uw huidige dak. Zo heeft u geen last van vervelende afbraakwerken en stortkosten.

 

Flattile: modern en vlak dakpanelement

 

Met de vlakke dakpanelementen van Flattile krijgt u een moderne uitstraling en bekomt u het uitzicht van vlakke tegelpannen. Het onderscheid is niet met het blote oog te zien en nauw aansluitend bij het uitzicht van dakleien. U kan rekenen op dezelfde kwalitatieve voordelen van een leien dak, terwijl u aanzienlijk minder betaalt.

 

De stevige, lichtmetalen elementen hebben een dikte van zo’n 0,6 millimeter. Ze zijn opgebouwd uit verzinkt aluzinkstaal, wat garant staat voor een lange levensduur. Daarbovenop mag u rekenen op een fabrieksgarantie van 30 jaar.

 

Voordelen van Flattile

 

 • Goedkoper dan dakleien
 • Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie
 • Mogelijk op alle soorten dakbedekking: leien, shingles, roofing of golfplaten
 • Lichtgewicht van slechts 6,7 kg/m²
 • Mogelijk vanaf een dakhelling van 14 graden
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Breed assortiment van moderne accessoires en hulpstukken
 • Een fabrieksgarantie van maar liefst 30 jaar

 

Flattile Thermo: regengeluidreductie

 

Kan u moeilijk inslapen of werken als er regen op uw dak valt? Geen nood, want Flattile produceert ook regengeluid-reducerende dakpanelementen, namelijk Flattile Thermo. De extra coating reduceert het regengeluid met een flink aantal decibels bij een hevige stortbui.

 

Beschikbaar in verschillende kleuren

 

Voor ieder wat wils. De dakpanelementen zijn daarom in allerlei kleuren te verkrijgen. Buiten de standaardkleur grafiet maken ook andere kleuren deel uit van het brede assortiment. Denk maar aan:

 

 • Blinkend zwart satijn
 • Steenrood / steenrood rustiek
 • Terracotta / terracotta rustiek

 

Prijs Flattile overzetdak

 

De prijs van een overzetdak met dakpanelementen van Flattile is afhankelijk van de grootte en helling van uw huidige dak. We werken dan ook steeds op maat van de klant.

 

Heeft u interesse in een overzetdak? Twijfel dan niet om ons vandaag nog vrijblijvend te contacteren, te bellen of binnen te springen in onze showroom.