Nieuw dak in 24 uur bvba
Overzetdak

Overzetdak


Wat is een overzetdak?

Met een overzetdak bedoelen we een lichtmetalen dak dat we plaatsen over een bestaand hellend dak. Het systeem wordt ook weleens 'dak over dak' genoemd. Heeft u dakleien, roofing shingles, roofing met helling of golfplaten? Dan gebeurt de plaatsing zonder de afbraak van het oude dak.

Bij traditionele stenen dakpannen verwijderen we wél de oude dakpannen, waarna we een nieuw onderdak voorzien alvorens we overzetdaken plaatsen.

Heeft u dakleien? Dan adviseren we om door ons een onderdakfolie te plaatsen, bijvoorbeeld van het type Delta Vitaxx S Plus. Zo voorkomt u infiltratie van condens.
 

Kies hieronder uw huidige dak

DAKLEIEN

Dakleien

Een overzetdak op dakleien is een kwalitatieve renovatie-oplossing. Wij werken steeds met waterdichte onderdakfolie op de dakleien om condensvorming tegen te gaan.

MEER INFORMATIE

DAKPANNEN

Dakpannen

Een pannendak vernieuwen met lichtmetalen dakpannen heeft vele voordelen: een snelle plaatsing, geen waterinsijpeling en je hebt het uitzicht van klassieke dakpannen.

MEER INFORMATIE

DAKSHINGLES

Dakshingles

Een overzetdak plaatsen bovenop het oude roofing shinglesdak is een degelijke renovatie-oplossing. Het dak-over-dak-systeem is al mogelijk vanaf een dakhelling van 7 graden.

MEER INFORMATIE

 

Waarom een overzetdak plaatsen?

Overzet Daken
Een overzetdak heeft heel wat voordelen. Zo hoeven we je bestaande dak meestal niet af te breken, heb je geen last van stortkosten of waterinsijpeling tijdens de werken. Ook werken we vaak binnen de 24 uur je dak af. Lees er hier meer over.

 

 

Wanneer is een overzetdak mogelijk?

Covertile dakpanelementen
Fattile Dakpanelementen

De plaatsing is mogelijk vanaf een hellingsgraad van 7 graden met de Covertile-dakpanelementen. Als uw voorkeur gaat naar de vlakke Fattile-dakpanelementen, moet het dak een helling hebben van ongeveer 12 graden dakhelling.Hoe plaatsen we een overzetdak?

Dak over dak
Laat uw dak in vertrouwen vernieuwen! Als u kiest voor onze ervaren dakwerkers, plaatsen zij uw overzetdak foutloos en snel. Vaak al binnen de 24 werkuren. De installatie van uw dak gebeurt volgens de voorschriften van de fabrikant, waardoor u zeker bent van een perfecte afwerking. 
 


Hoe plaatsen we een overzetdak?


OVERIGE DAKWERKEN
Dakrenovatie
Tijdens de dakrenovatie kunnen wij allerlei meerwerken uitvoeren, die naadloos aansluiten bij het plaatsen van het overzetdak. Enkele voorbeelden zijn velux-ramen, dakgoten, dakgootbekleding en dakisolatie. Lees er hier meer over.
  • Velux-ramen
  • Dakgoten
  • Metalen sidings gevelbekleding
  • Dakgootbekleding
  • Zonnepanelen
PREMIES OVERZETDAKEN
Premies Overzetdaen
U hebt bij de plaatsing van een overzetdak mogelijk recht op allerlei premies van de overheid of uw netbeheerder. Hier vindt u meer informatie.