Nieuw dak in 24 uur bvba
Leien dak vernieuwen

Dakleien


Een overzetdak op dakleien?

Leien dak vernieuwen? Een overzetdak plaatsen bovenop de oude dakleien is een veilige en kwalitatieve renovatie-oplossing op voorwaarde dat de leien asbestvrij zijn. Wij werken steeds met een waterdichte onderdakfolie, die we rechtstreeks op de dakleien plaatsen om condensvorming tegen te gaan.

Leien dak renoveren? Geniet met een overzetdak op dakleien van de vele voordelen:

 • Geen dure afbraak-, verwijdering- en stortkosten
 • Geen mosvorming meer mogelijk
 • Nooit meer ontmossen of schilderen
 • Uitzicht van een klassieke dakpan of moderne tegelpan
 • 100 % waterdicht en stormvast
   
Leien dak renoveren

 

 

Asbestverwijdering

Veilig en volgens wettelijke normen

Bij ons kan u tijdens uw dakvernieuwing ook terecht voor de verwijdering van asbesthoudende dakmaterialen zoals dakleien van Eternit. Wij beschikken over de verplichte attesten om deze afbraakwerken correct, veilig en volgens de wettelijke voorschriften uit te voeren.

We voeren al deze materialen bovendien af in een container met een speciale 'big bag' voor asbesthoudend materiaal. Bij de afbraakwerken dragen we altijd de verplichte beschermde kledij en mondmaskers.

 

Dakisolatie langs de buitenzijde

Verkiest u de combinatie met dakisolatie langs de buitenzijde oftewel het sarkingdakisolatie-systeem? Dan moeten we eerst de asbesthoudende dakbedekking verwijderen, nog voor we het dak langs de buitenzijde isoleren. Op deze manier voldoet uw dak ook aan de laatste isolatienormen die u mogelijk een mooie besparing in energiekosten opleveren!

Onze lichtmetalen dakpanelementen zijn een uitstekend alternatief voor een nieuwe dakbedekking na het verwijderen van de oude dakleien. Meestal zijn dergelijke dakcontructies enkel voorzien om het gewicht van dakleien te kunnen dragen. Ook is het zware gewicht van echte stenen pannen te belastend voor dit type van dakconstructies. 

Zeker onze Flattile-dakpanelementen in tegelpanmotief vormeneen uitstekend alternatief om het uitzicht van dakleien te benaderen.

 
 


OVERIGE DAKWERKEN
Overige Dakwerken
Tijdens de dakrenovatie kunnen wij allerlei meerwerken uitvoeren, die naadloos aansluiten bij het plaatsen van het overzetdak. Enkele voorbeelden zijn velux-ramen, dakgoten, dakgootbekleding en dakisolatie. Lees er hier meer over.
 • Velux-ramen
 • Dakgoten
 • Metalen sidings gevelbekleding
 • Dakgootbekleding
 • Zonnepanelen
PREMIES OVERZETDAKEN
Premies Overzetdaken
U hebt bij de plaatsing van een overzetdak mogelijk recht op allerlei premies van de overheid of uw netbeheerder. Hier vindt u meer informatie.