Nieuw dak in 24 uur bvba
Voordelen overzetdak

Voordelen


Wat zijn de voordelen van een overzetdak?

Kostprijs

Een overzetdak kost u beduidend minderdan een volledig nieuw dak, maar u geniet wel van dezelfde kwalitatieve voordelen. Waarom dan duizenden euro’s besteden aan een nieuw dak?

 

Geen afval en stortkosten

Omdat de afbraak van het oude dak niet nodigis, ondervindt u bovendien geen hinder van een schroothoop naast uw woning. Ook moet u geen rekening houden met stortkosten.

 

Geen binnenkomende regen

Weer of geen weer: u hoeft zich geen zorgen te maken over regen die binnenkomttijdens de werken. Waterinsijpeling is immers onmogelijk.

 

Korte opbouw

De plaatsing van een overzetdak duurt minder lang dan die van een volledig nieuw dak. Binnen de 24 werkuren kan u al genieten van een nieuw dak boven uw hoofd.

 

Lichte constructie

De Covertile-dakpanelementen hebben een licht gewicht, waardoor je geen extra verstevigingenhoort aan te brengen.

 

Isolatie

Met een overzetdak creëer je een extra geluids- en isolatielaagtussen het oude en het nieuwe dak. Zo gaat uw energieverbruik ongetwijfeld naar omlaag, waardoor u ook op dat gebied een extra besparing doet. Ook geeft een overzetdak een meerwaarde aan je woning.

 

Perfecte uitstraling

De dakpannen kunnen het uitzicht hebben van klassieke dakpannen of vlakke moderne tegelpannen. Wat je smaak ook is, je bent bij ons op de juiste plek.

 

Algenvorming

Je hoeft je dak nooit meer te ontmossen, want er is geen algenvorming mogelijk op de gladde pannen.
 


OVERIGE DAKWERKEN
Tijdens de dakrenovatie kunnen wij allerlei meerwerken uitvoeren, die naadloos aansluiten bij het plaatsen van het overzetdak. Enkele voorbeelden zijn velux-ramen, dakgoten, dakgootbekleding en dakisolatie. Lees er hier meer over.
  • Velux-ramen
  • Dakgoten
  • Metalen sidings gevelbekleding
  • Dakgootbekleding
  • Zonnepanelen
PREMIES OVERZETDAKEN
U hebt bij de plaatsing van een overzetdak mogelijk recht op allerlei premies van de overheid of uw netbeheerder. Hier vindt u meer informatie.