Barbara Rottiers (Borgerhout 2200)

 4 and a half stars
2007-11-09 19:25:26

Sinterklaas bestaat echt!
Al een jaar ben ik aan het verbouwen in m'n huis. Het dak hing als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Verschillende dakwerkers hadden reeds buitensporige offertes opgesteld. Uiteindelijk toch nog even op het internet gekeken en op deze site terecht gekomen.
Meteen de dag na mijn telefoon is Jan Vandervelden ter plaatse komen kijken en bood een prijs aan die zowat de helft bedroeg van de concurrentie. De oude pannen werden weggehaald en in plaats daarvan is er nu een lichtmetalen dak geplaatst. Door dat lichtere materiaal konden ook de bestaande balken bewaard blijven, wat de kosten weer beperkte.
Natuurlijk zou ik het allemaal pas geloven als de werken achter de rug waren...
Maar na de plaatsing haal ik opgelucht adem. Het nieuwe dak is er. Helemaal in orde. Ondanks de extra werken is er geen meerprijs gevraagd. Omdat er op voorhand een vaste prijs was afgesproken en die afspraak werd nagekomen.
En is het dak in orde dan? Ja, zeker wel!

No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!