De Braekeleer J. (DIEGEM )

 4 and a half stars
2018-02-11 17:07:33

Niets dan lof over Nieuw dak in 24 uur ! Prijs-kwaliteit is deze firma een absolute voltreffer. Jan is zeer correct in zijn gemaakte afspraken (offerte, tijdsafspraken, planning, opvolging van de werken ter plaatse). En nog het meest belangrijke de dienst na verkoop/werken ... hier stopt het vaak bij andere firma's. Voorbeeld : bij het afbreken van de oude dakgoot en het verplaatsen van de bestaande dakramen, hadden wij lichte schade aan de bepleistering aan de binnenkant van het huis. Deze zaken werden, zoals afgesproken, binnen de drie dagen door hen hersteld. De Firma komt beloftes en afspraken na, tegenwoordig niet zo'n evidentie !
Nogmaals bedankt Jan en je topteam voor het schitterend, professionele resultaat ! Wij zijn super tevreden met ons nieuw dak !


No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!