Fam. Strauven-Vlekken Hugo & Hilda.

 4 and a half stars
2014-05-15 09:15:57

Beste Jeffry van der Velden,

Ons eenvoudig zadeldak van ± 230 m2 met asbest-leien dat ondertussen al 40 jaar oud was leek aan vernieuwing toe aangezien we hier en daar kleine lekjes hadden ontdekt bij hevige regen met stormwind. Het uitzicht met mosvorming (waarschijnlijk de oorzaak van ons aangehaald probleem) was ook al niet meer zo fraai. Dit alles was de reden dat we voor een degelijke oplossing moesten gaan zoeken. Iemand kwam bij ons langs en stelde voor ons dak te ontmossen en zwart te maken, doch elk jaar moest er een nabehandeling (4 euro/m2) gebeuren of er was GEEN garantie…
Mijn vrouw en ik hebben daar eens goed over nagedacht en besloten om voor een overzetdak te gaan aangezien vernoemde behandeling in ons geval weggegooid geld betekende.
Via het internet ben ik bij het surfen op de website: overzetdaken, met verschillende firma’s in contact gekomen om een GRATIS offerte te maken.
Al vlug was onze keuze gemaakt: Nieuw dak in 24 uur, van Schoten (Antwerpen) leek ons de beste voorwaarden te bieden wat betreft: prijs, kwaliteit.
Wij hebben heel vlug een afspraak gemaakt met mijnheer Jeffry van der Velden, die ons een perfecte uitleg gaf over de kwaliteit en het plaatsen van een Covertile overzetdak met onderdakfolie Delta Vitaxx Plus (ademend en waterdicht) met gedrenkte tengellatten en gedrenkte panlatten 24/38 waarop Covertile Thermo pannen (geluid reducerend) zouden komen, kleur grafiet. Wat voor ons de doorslag had gegeven was dat er lichtmetalen halfronde hanggoten + afvoeren van het merk Lindab zouden gebruikt worden, deze vallen niet op omdat ze van dezelfde kleur en kwaliteit zijn als de Covertile Thermo pannen. Enig in België bij Nieuw dak in 24 uur. ( dakgoten made in Zweden.)
Mijnheer Jeffry was zo eerlijk om te zeggen dat Thermo Covertile pannen (geluid reducerend) in ons geval zelfs niet nodig waren aangezien onder ons dak enkel een zolderruimte is, toch hebben we er zelf voor gekozen niettegenstaande de meerprijs.
Wij maakten een afspraak met Jeffry en na een fijn gesprek werd besloten om enkele weken later met de werken te starten. Ná vooraf een telefoontje te hebben gekregen van Jeffry, werden de werken stipt gestart op de afgesproken datum.
Bij ons werden de werken op 2 dagen volledig en correct uitgevoerd en alles proper opgekuist volgens afspraak door Alin en Bogdan, waarvoor ook onze oprechte dank aan hen.
Wij zijn zeer tevreden dat we deze werken hebben laten uitvoeren door: Nieuw dak in 24 uur onder de vakkundige leiding van Jeffry en dit zonder voorschot, doch met 10 jaar garantie op de werken en 30 jaar op het materiaal.
Onze familie en geburen hebben niets dan lof over zo´n kwaliteitsvol resultaat.

Wie ook met een dergelijk probleem zit mag steeds met ons contact opnemen om een kijkje te komen nemen naar dit fantastisch resultaat op volgend adres:

Fam. Strauven-Vlekken. (3850 Nieuwerkerken-Limburg.)

No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!