Fam.Van Hoeydonck-De Bruyn (2940 Stabroek)

 4 and a half stars
2014-06-03 13:39:37

Wij hebben dus de pech gehad om de werkzaamheden aan ons dak in eerste instantie toe te vertrouwen aan een firma in overzetdaken uit Zoersel. Verkoper/eigenaar verkocht héél véél mooie praatjes, waar echter nooit iets van in huis is gekomen. Ze zijn kort nadien failliet gegaan. Weg waren de voorschotten van héél wat gedupeerden. Daarna vernemen we dat dezelfde eigenaars opnieuw zijn begonnen, andere firmanaam echter met dezelfde werkzaamheden, eveneens in Zoersel. Toekomstige verbouwers ... oppassen hiervoor.

Nu het goeie nieuws. Uiteindelijk zijn we bij de firma Nieuw Dak in 24 Uur terechtgekomen. Jan is bij ons op bezoek geweest en enkele uren nadien ontvingen we mail met de prijsofferte. Na bezoek aan toonzaal en goed gesprek met Jan hebben we bestelbon getekend. Vooral na die eerdere dramatische ervaring was het voor ons belangrijk dat er geen voorschot gevraagd wordt.
Werkzaamheden waren bij ons een volledig nieuw dak over dak van een alleenstaande woning en een grondige renovatie en bekleding van de dakgoten.
Intussen is ons dak en de goten vernieuwd en het ziet er allemaal prima uit. We zijn héél tevreden van het resultaat.
Ook over het plaatsingsteam niets dan lof, het waren vriendelijke hardwerkende mannen. Alle op voorhand gemaakte afspraken werden perfect nagekomen. Door het goeie weer van de voorbije maanden gebeurde het plaatsen zelfs nog enkele weken vroeger dan gepland.

Vanuit onze omgeving hebben we al heel wat positieve reacties ontvangen over ons nieuw dak. We kunnen de firma Nieuw Dak in 24 Uur zeker aanbevelen.
Bedankt aan Jan en zijn hele team voor het geleverde werk.

No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!