Karine Krahé (1981 Hofstade(Zemst))

 4 and a half stars
2010-05-10 19:54:19

Na verscheidene firma's te contacteren voor mijn dak ben ik via via bij de Jan terecht gekomen.
Eerst een beetje schrik voor het "dak over dak systeem" maar de Jan gaf mij van in het begin het volste vertrouwen.
Het is soms een klein detail waar je op let om een firma te kiezen, zeker als je helemaal niets kent van de werken die je wil laten uitvoeren. Wel het verschil was al te merken bij de eerste kennismaking. De manier waarop vooraf ter plaatse bij mij thuis de prijs tot bijna in de detail met een doodgewoon rekenmachientje werd uitgeteld dat was voor mij doorslaggevend.Dat deed geen enkele firma hen na, wat mij direkt zo een gevoel gaf van dit is een bekwaam en eerlijk persoon.
Over de werkmannen niets dan lof,ze weten met wat ze bezig zijn en zullen zelfs nog dingen corrigeren ter plaatse wanneer ze veronderstellen dat het op een andere manier nog beter kan.Ik had eerst hanggoten besteld maar toen de mannen aan mijn oude kasgoten begonnen om af te breken kwamen ze me zeggen dat deze nog in goede staat waren, alleen de binnenkant was stuk en dat hebben ze dan hersteld. Wat weer de enorme eerlijkheid van deze firma en mensen laat zien!
Op 2 dagen was mijn overzetdak geplaatst.
De mensen hebben proper en mooi werk geleverd.
Wel Jan en ook voor de mannen:Bedankt voor het mooie werk dat jullie geleverd hebben en dankzij jullie zal ik nooit geen water meer binnen krijgen :)

No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!