Kindermans (Roosbeek)

 4 and a half stars
2016-12-16 10:28:43

Beter laat dan nooit, eindelijk tijd gevonden om een review neer te schrijven.
Begin mei eindelijk onze intrek kunnen nemen in ons huis. Half mei al een eerste korte, hevige regenbui meegemaakt en gemerkt dat ons dak toch niet 100% was. Blijkbaar was het onderdak niet meer 100%. Eind juni nog een zware regenbui meegemaakt, waardoor een deel van de gemeente onderstond en jawel, wij kregen ook weer water binnen langs ons dak.
Nieuw dak in 24 uur was reeds een offerte komen opmaken, maar nu was het dus wel dringend tijd dat we actie ondernamen. Meteen gebeld naar de zaakvoerder en ons geval uitgelegd. Doordat het bouwverlof naderde, was het niet zeker of het ging lukken voor het bouwverlof. Enkele dagen later een zalig telefoontje, men had nog tijd om ons meteen te helpen.
Zoals afgesproken stonden zijn mannen 's morgens bij ons om eraan te beginnen. Wat later kwam ook de zaakvoerder een kijkje nemen en beslisten we om ook meteen onze bakgooten te vernieuwen.
2 dagen later lag ons nieuw dak er. Echt geweldig hoe deze mensen werken. Net, vriendelijk en absoluut kennis van zaken. Veel mensen in onze buurt kwamen nadien ons vertellen dat ze het geweldig vonden te zien hoe snel en knap ons dak hersteld was.
Nu kunnen we tenminste met een gerust hart een regenbui over ons laten komen.
Van mij mogen mensen die twijfelen gerust komen kijken. Ik kan Nieuw dak in 24 uur enkel maar aanbvelen!!!


No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!