Lieve en Piet Van Wanseele

 4 and a half stars
2014-03-25 14:15:39

Na 38 jaar waren ons dak en onze goten aan vernieuwing toe : leien die hun oorspronkelijke kleur ook helemaal kwijt waren, moswoekering, lekkende goten. Ontmossing leek ons geen optie omdat er ook meer en meer leien loskwamen bij zware wind, dit vooral op de hoeken en in de onderste "knik" van het dak.
We wilden ook een veel betere isolatie en dus kozen we voor de plaatsing van een sarkingdak (8 cm isolatie) na deskundige verwijdering van de oude (asbest-)leien.
Bij "de concurrentie" leek dit moeilijk haalbaar, voor Jan bleek het allemaal geen probleem. Al op de dag van zijn bezoek (24 januari)kregen we een gedetailleerde offerte en we geraakten heel snel akkoord.
De werken werden geschat op 10 werkdagen en zouden uitgevoerd worden einde maart - begin april. Opmerkelijk was ook dat er geen voorschot moest of zelfs niet mocht betaald worden.
Tijdens de eerste week van maart belde Jan om te horen of de werken konden gedaan worden tijdens de 2e en 3e week van maart, dit omwille van de uiterst gunstige weersvoorspellingen. Natuurlijk mocht dat, want ook voor ons was het geruststellend dat we konden rekenen op droog weer tijdens de werkperiode!

Gisteren, 24 maart, werd de laatste afwerking gedaan, exact na 10 werkdagen. Alles verliep super-vlot door de grote inzet en deskundigheid van de werkmannen : echt een sympathiek en deskundig team, met oog voor detail en voor wie het ook geen probleem stelde om nog enkele kleine details naar onze wens uit te voeren.

Wij vinden het resultaat in ieder geval schitterend en kregen al complimenten van buren en kennissen.

Hierbij zeker ook nog eens onze dank aan de ganse ploeg van Nieuw Dak in 24 uur !

Lieve en Piet Van Wanseele
Sint-Pieters-Leeuw


No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!