Marijke Herrebrugh-Beverdam (2820 Bonheiden)

 4 and a half stars
2009-12-14 16:01:24

Wat een service!!
Wij hadden al een poosje lekkage op één bepaalde plek. Helaas werd dat alsmaar meer en met een belgische natte winter voor de deur, kregen we het erg benauwd.
Dus er moest een oplossing komen.
Ons huis is van 1971 en voorzien van een leien dak. Bovendien liepen er 2 regenpijpen door een muur hetgeen vochtoverlast gaf.
Na een aantal traditionele dakbedekkers te hebben benaderd en prijsopgave gevraagd te hebben gevraagd, toch maar verder gezocht naar een andere oplossing. Ooit hadden we iets gelezen over een dak dat over een bestaand dak geplaatst kan worden en dus dankzij internet bij 'Jan"terecht gekomen.
We hadden woensdagavond 4 november een emailtje gestuurd en wie schetst onze verbazing dat de volgende ochtend Jan met zijn zoon aanbelde. De informatie was prima en ook konden zij behalve een nieuw dak, ook de goten en de regenpijpen vernieuwen als ook 2 regenpijpen verplaatsen. En ja, ze konden ook snel plaatsen (traditionele dakdekkers konden dat pas over 6 maanden of zo).
Twee weken later was alles voor elkaar! De mannen hadden alles ook nog keurig opgeruimd!!
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en kunnen iedereen deze manier van een dak vernieuwen aanbevelen. Snel werk en erg netjes en je ziet niet weken in de ellende van werkzaamheden rond je huis!
Dus bravo!

No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!