Van Welde Albert (Wuustwezel)

 4 and a half stars
2011-02-21 10:28:02

Ik had al bij vier firma's prijs gevraagd om een nieuw dak, want het dak van mij lag er slecht bij, doorgezakt, lekken, enz., maar de prijzen sloegen mij echt tegen.Op dinsdag 15 februari heb ik dan de firma "nieuw dak in 24 uur" opgebeld met de dringende vraag om eens langs te komen. Dezelfde dag is men nog langs geweest, alles opgemeten en gaven ze me de prijs. Deze klonk al veel beter dan al de vorige prijzen.
We hebben dan afgesproken dat ik de dag erna naar de toonzaal zou komen om alle materialen eens te bekijken en verder te spreken. Thuis hadden we al eens gesproken over de prijs, alsook dat de beide dakgoten lekte, plus het dak van de garage.We zullen dat morgens eens met die "Meneer" bespreken. Die woensdag wij met een bang hartje naar de firma "nieuw dak in 24 uur", na een kwartiertje was het al niet meer Meneer, maar Jan.
Het is er echt zo goed verlopen dat we voor alles te vernieuwen een zeer goede prijs overeen kwamen (we hadden dat thuis al besproken maar dachten dat deze prijs niet haalbaar was).Voila, overeenkomst werd gesloten.
Deze mannen hebben op twee dagen alles afgewerkt, als je dat ziet sta je echt versteld, maar vent toch, zijn dat goede en proffesionele mensen. Vrijdagavond was alles opgeruimd en klaar. Het is perfect, ik had het me zo niet kunnen voorstellen. Bij deze: bedankt Jan, alsook de dakleggers, prachtig werk, gelukkig ben ik bij "nieuw dak in 24 uur" terecht gekomen.

No items found.
Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!