Premie te verkrijgen bij de installatie van een overzetdak of dakvernieuwing

Premie te verkrijgen bij de installatie van een overzetdak of dakvernieuwing

Dankzij de renovatiepremie is het mogelijk om 20 % (of tot zelfs 30% in bepaalde gevallen) van de dakvernieuwing terug te krijgen via de Vlaamse renovatiepremie.

Alle factoren en randvoorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen staan vermeld in de infobrochure over de renovatiepremie van de Vlaamse overheid.

Deze brochure kan u ook bij ons op aanvraag opvragen.

De verbeteringspremie is echter niet combineerbaar met de renovatiepremie. Wel komt de verbeteringspremie bij kleinere dakprojecten mogelijk gunstiger uit dan de renovatiepremie. Wij adviseren u graag over welke premie u het best aanvraagt.


Renovatiepremie

IsolatiepremieLaat uw dak isoleren en geniet ook in 2022 nog van de dakisolatiepremie van uw netbeheerder Fluvius. Deze premie bedraagt 4€/m² per geïnstalleerde m² dakisolatie met een rd waarde vanaf 4,5m²K/W. Dit is een equivalent van ongeveer 10cm dikte PIR dakisolatie. Dit geldt enkel voor isolatie dat werd aangebracht door uw aannemer, die ook voor de nodige attesten zal zorgen. Wij leveren de nodige documenten en attesten af en begeleiden u in de aanvraag van deze premies. Bekijk gerust onze dakisolatie-oplossingen.

Nieuwdakin24uur toonzaal
Checkbox
Familiebedrijf
Checkbox
Eigen plaatsingsdienst
Checkbox
30 jaar productgarantie
Checkbox
Geen voorschotten

Bezoek onze toonzaal

Een nieuw dak nodig? Kom geheel vrijblijvend de demostand en kleurstalen bekijken en maak kennis met ons dakconcept van lichtmetalen dakpanelementen. Dankzij onze dakrenovatie en isolatie oplossingen is uw dak klaar voor de toekomst!