Nieuw dak in 24 uur bvba
Lindab dakgoten

Lindab dakgoten: passend bij uw overzetdak


Dakgoten van het Zweedse merk Lindab zijn kwalitatief, kleurvast, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Bovendien kan u de installatie van de dakgoten perfect combineren met een overzetdak. Lees er in deze blog van Nieuw Dak in 24 uur alles over.

Wat zijn Lindab-dakgoten?

Dakafvoersystemen van het Zweedse merk Lindab bestaan uit verzinkt staal. Ook zijn de lichtmetalen dakgoten tweezijdig afgewerkt met een High Build Polyster-coating, die uv- en corrosiebestendig is. Daardoor blijven de dakgoten bestand tegen het weer en corrosie. Bovendien hebben ze een erg aantrekkelijke uitstraling.

Plaatsing Lindab-dakgoten

De plaatsing van van Lindab-dakgoten gebeurt door middel van een handig kliksysteem, waardoor de montage snel kan plaatsvinden. En nog belangrijker: lijm, kit en soldeerwerk zijn volledig overbodig. Ook expansiestukken zijn wel mogelijk, maar niet noodzakelijk.

Zoals eerder vermeld, kan Nieuw Dak in 24 uur de plaatsing van Lindab-dakgoten perfect combineren met een overzetdak. Op die manier spaart u niet alleen tijd, maar ook extra kosten en papierwerk uit. U hebt immers maar één aanspreekpunt voor al de benodigdheden die gepaard gaan met uw dakrenovatie.

Perfect alternatief voor pvc, polyester, zink of koper

Dakgoten uit pvc zijn erg licht, vergen weinig onderhoud en hebben een aantrekkelijke uitstraling. Bij goten van kunststof heeft u echter grote verschillen in kwaliteit en prijs. Zo ziet u vaak dat goedkopere modellen na een aantal jaren doorbuigen of verkleuren door temperatuurschommelingen.

Koperen dakgoten kan u dan weer makkelijk laten aanbrengen, maar ze zijn sterk onderhevig aan corrosie. Na verloop van tijd krijgen de afvoergoten zelfs te kampen met kleurveranderingen, zoals een groene schijn.

Met de lichtmetalen dakgoten van Lindab bekomt u het mooie uitzicht van dakgoten uit pvc, koper, polyester of zink, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Ze zijn namelijk kleurvaster, steviger en corrosiebestendiger dan dakgoten van bovenstaande materialen.

Voordelen

  • Hedendaagse of klassieke uitstraling
  • Geen kleurveranderingen
  • Niet onderhevig aan uitzetting of krimp
  • Geen soldeerverbindingen
  • Onderhoudsvrij
  • Lange levensduur
  • Uv-bestendig

Kleuren en stijlen     

Omdat Lindab-dakboten beschikbaar zijn in alle mogelijke kleuren en stijlen, kan u ze beter laten integreren in uw gevel. U kan de dakgoten bij Nieuw Dak in 24 uur bovendien verkrijgen in dezelfde stijl als de dakpanelementen van een overzetdak. Reden te meer om de plaatsing van uw dakgoten en overzetdak gelijktijdig te laten uitvoeren

De standaardkleuren van de dakgoten zijn donkergrijs en zilvergrijs-metallic. Daarom hebben we die kleuren ook steeds op voorraad. Zo bent u verzekerd van een snelle levering.

Prijs Lindab-dakgoten

De prijs van een Linkdab-dakgoten is afhankelijk van de grootte van uw huidige dak. We werken dan ook steeds op maat van de klant.

Heeft u interesse in een Lindab-dakgoten? Twijfel dan niet om ons vandaag nog vrijblijvend te contacteren, te bellen of binnen te springen in onze showroom.