Nieuw dak in 24 uur bvba
Nieuw dak in 24 uur

Bedrijfsvoorstelling


Familiebedrijf


Familiebedrijf

 

Wij zijn Nieuw dak in 24 uur bvba, de grootste speler in overzetdaken en dakrenovatie binnen Vlaanderen. En vooral: een écht familiebedrijf, waarvan de leiding in handen is van een vader en zijn twee zonen. De passie voor het vak groeit van generatie op generatie. Dat is onze kracht.

Zo zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in lichtmetalen overzetdaken en dakrenovatie. Wij streven naar het aanbieden van een kwalitatieve dakrenovatie, die voor de klant steeds een uitstekende prijstechnische oplossing biedt.

Onze firma is bovendien geregistreerd als aannemer en wij werken enkel met eigen plaatsingspersoneel.


Een nieuw overzetdak in 24 uur?

Dankzij het snelle plaatsingsconcept van het dak-over-dak-systeem realiseren onze gemotiveerde en ervaren dakwerkers een snelle en professionele oplevering. Zelfs vaak binnen de 24 werkuren.

 

Klantenservice

Kwaliteit en klantenservice staan bij ons voorop. Graag komen wij ter plaatse voor persoonlijk advies. Zo kunnen we een gratis en vrijblijvende offerte op maat van uw project opmaken. In onze offerte omschrijven we steeds duidelijk de nodige werkzaamheden en voorgestelde dakmaterialen.

U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, die uw project persoonlijk opvolgt en altijd bereikbaar is voor eventuele vragen. We werken in vertrouwen en vragen geen voorschotten bij de bestelling of start van de werken.

Wees gerust: achteraf zijn er nooit verborgen kosten. De facturatieprijs is altijd de offerteprijs. Punt.

 

Verdeler van dakpanelementen

Bent u een zelfplaatser of particulier die graag de mouwen oprolt? Dan bieden wij als marktleider in dakpanelementen en overzetdaken een interessante doe-het-zelf-formule  aan.

Ook professionele installateurs en aannemers kunnen bij ons terecht voor ons uitgebreid assortiment aan dakpanelementen. Dankzij een grote stock kunnen wij ieder dakproject snel op de werf leveren.

 

Onze toonzaal

 

Bezoek ook onze toonzaal!

Maakt u graag kennis met de lichtmetalen dakpan? Wilt u meer weten over overzetdaken of onze demostand bekijken? Kom dan eens langs in onze toonzaal. Neem gerust enkele foto’s, afmetingen of bouwplannen mee. Die zijn handig om u het juiste advies te geven.

Vroeger was onze uitvalsbasis in de Eethuisstraat te Schoten. In 2016 verhuisden we daarentegen naar een nieuwe en ruimere locatie  op de Brechtsebaan 36 te Schoten.

 Toonzaal uitzonderlijk gesloten op maandag 16/08/2021

Locatie & openingsuren