Nieuw dak in 24 uur bvba
Dakisolatie

Dakisolatie


 
Wij kunnen uw nieuw overzetdak zowel langs de binnenzijde als de buitenzijde isoleren met PIR-dakisolatieplaten. En dat met een minimum Rd-waarde van 4,65m²/KW. Deze techniek komt in 2018 nog steeds in aanmerking voor de isolatiepremie.

Maak uw keuze

ZOLDERISOLATIE

Zolderisolatie

De eenvoudigste manier om een overzetdak te isoleren zonder afbraak? Met zolderisolatie langs de binnenzijde! Tegen de kepers of spanten plaatsen wij tand- en groefisolatieplaten uit PIR van het merk Iko Enertherm.

MEER INFORMATIE

SARKINGDAKISOLATIE

Sarkingdakisolatie

Bekijk zeker het performante sarkingdakisolatie-systeem, een isolatieconcept geïnstalleerd langs de buitenzijde zonder koudebruggen. Ook op gebied van dakisolatie respecteren we volledig de wettelijke normen.

MEER INFORMATIE

DAKISOLATIEPREMIE

Dakisolatiepremie

Als u isolatiewerken aan uw dak laat uitvoeren, hebt u mogelijk recht op premies uw netbeheerder. Wij leveren de nodige documenten en verschillende attesten af en begeleiden u in de aanvraag van deze premies.

MEER INFORMATIE

OVERIGE DAKWERKEN
Tijdens de dakrenovatie kunnen wij allerlei meerwerken uitvoeren, die naadloos aansluiten bij het plaatsen van het overzetdak. Enkele voorbeelden zijn velux-ramen, dakgoten, dakgootbekleding en dakisolatie. Lees er hier meer over.
  • Velux-ramen
  • Dakgoten
  • Metalen sidings gevelbekleding
  • Dakgootbekleding
  • Zonnepanelen
PREMIES OVERZETDAKEN
U hebt bij de plaatsing van een overzetdak mogelijk recht op allerlei premies van de overheid of uw netbeheerder. Hier vindt u meer informatie.