Nieuw dak in 24 uur bvba
Boordbekleding

Boordbekleding


 
Gelijktijdig met de dakvernieuwing kunnen wij uw dakoversteken, dakgootbekleding of boordplanken vervangen door compleet onderhoudsvrije bekledingsprofielen. Voor deze bekleding gebruiken wij uitsluitend de hoogwaardige profielen van de Belgische fabrikant Deceuninck Plastics.

 

Boordplanken

Boordplanken

Voor de boordplanken – waarmee de tipgevels en de dakgoten worden bekleed – stellen wij u de hardschuim hoekpanelen van Deceuninck type Deeplas voor. Deze zijn slagvast, hagelbestendig en volledig onderhoudsvrij.

Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, die passen bij dakpanelementen of aansluiten bij de kleur van uw buitenschrijnwerk. Er is ook een versie met houtnerfstructuur te verkrijgen, die zelfs nóg onderhoudsvriendelijker is.

 

 

Dakoversteken

 

Dakoversteken

De oversteken bekleden we vaak met de nieuwste generatie vlakke pvc-planchetten, ook van Deceuninck. Deze planchetten zijn volledig onderhoudsvrij en in vele kleuren verkrijgbaar.

Door de minimale voegnaad tussen de brede planchetten lijkt deze bekleding uit één geheel te bestaan. En dat zorgt voor een moderne uitstraling.