Nieuw dak in 24 uur bvba
Premies voor overzetdaken

Premies


Mogelijke premies voor overzetdaken

Vlaamse renovatiepremie

Vraag uw renovatiepremie aan bij de installatie van een overzetdak. De installatie van een overzetdak of een nieuwe dakbedekking komt namelijk in aanmerking voor de Vlaamse renovatiepremie.

Deze premie bedraagt maximaal 20 % van de totale kost, begrensd tot 2.500 euro. Of 30 % begrensd tot 3.333 euro. Het percentage is dan ook afhankelijk van een aantal factoren en randvoorwaarden opgelegd door de overheid.

Graag informeren wij u hier verder over en bezorgen wij u de nodige documenten voor de aanvraag van deze premie.

 

Vlaamse renovatiepremie

Vlaamse verbeteringspremie

De Vlaamse verbeteringspremie omvat een premiebedrag van 50 % van de uitgevoerde dakwerken, waaronder de plaatsing van het overzetdak-systeem. De premie is begrensd op 1.250 euro.

De verbeteringspremie is echter niet combineerbaar met de renovatiepremie. Wel komt de verbeteringspremie bij kleinere dakprojecten mogelijk gunstiger uit dan de renovatiepremie. Wij adviseren u graag over welke premie u het best aanvraagt.

 

Isolatiepremie

Ook in 2021 kan u nog genieten van de dakisolatiepremie. Via de netbeheerder Fluvius of Infrax komt dakisolatie in aanmerking voor een isolatiepremie van 4 euro per geïnstalleerde m² dakisolatie.

Het gaat dan om dakisolatie met een warmteweerstandwaarde van Rd > 4,50M²K/W. Dat is het equivalent van ongeveer 10 centimeter PIR/PUR-isolatie.

Wij leveren de nodige documenten en attesten af en begeleiden u in de aanvraag van deze premies

Bekijk gerust onze dakisolatie-oplossingen voor overzetdaken. 
 
MEER INFORMATIE